Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.08.2023 10:15

3.kolo, Ústecký | Louny | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Žiželice otočily vývoj zápasu a ve zbytku utkání kralovaly


Branky


7

V malém derby dvou týmů ze Žatecka přivítaly v sobotním dopoledni na svém hřišti Žiželice Holedeč.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pro domácí začal zápas dost nešťastně, když si vybrala slabší chvilku tradiční opora, brankář Tomáš Večeře. Zdánlivě nepříliš nebezpečnou střelu holedečského Škardy totiž nedokázal zkrotit a již na začátku 2. minuty mu prolétla za jeho záda. Toto své zaváhání však ve zbytku utkání bohatě napravil a hostující střelce dokonale vymazal. Když v 10. minutě zahrával rohový kop domácí kapitán Jan Blacha, poslal prudkou střelu na bližší tyč a brankář hostí si míč srazil do vlastní branky. Ve 41. minutě potáhl míč na soupeřově polovině Lukáš Dormišev a střelou po zemi zaskočil hostujícího gólmana - Žiželice rázem vedly 2:1.

 

Po změně stran se očekával nápor hostí. Ten však rázně utnul v 51. minutě střelou z větší vzdálenosti Josef Švejda a míč zapadl přesně pod břevno holedečské branky. Žiželice si dokázaly vypracovat další a další střelecké příležitosti, v 67. minutě se gólově prosadil Radek Mühl, dočasná posila z Kozlů a v 84. minutě završil domácí gólové hody neúnavný Kamil Kacz.

 

Report zaslal: Jaroslav Feciškanin



Ohlasy k zápasu


TJ Žiželice
Jaroslav Feciškanin, předseda klubu: Před týdnem jsme odehráli dost nešťastné utkání v Kozlech, kde jsme při troše tolik potřebného štěstí mohli získat alespoň bod. Když jsme nakonec odjížděli domů s prázdnou, bylo zapotřebí hodit zápas za hlavu a soustředit se na velmi důležitý úvodní domácí zápas. I když se od samého počátku nevyvíjel úplně podle našich představ a hned po necelých dvou minutách jsme museli dotahovat jednobrankový náskok soupeře, povedlo se nám vcelku brzy vyrovnat. A když jsme se gólem do šatny dostali do vedení, výkon po poločasové pauze šel rapidně nahoru. Hostům jsme prakticky nic nedovolili a naopak dokázali přidat další tři branky. Vítězství mohlo být i vyšší, ale ne vše se vždy povede podle vlastních představ. I tak jsme po jednom z nejlepších herních výkonů v tomto kalendářním roce po zásluze mohli slavit zasloužené tři body. Ty je však zapotřebí potvrdit o příštím víkendu na hřišti Pátku, se kterým jsme poslední dvě sezóny vždy válčili o záchranu v soutěži.




Sestavy


TJ Žiželice
T. Večeře [-] - O. Černý [-] , V. Hira [-] , J. Kopecký [-] (46. R. Mühl [-] ) , J. Blacha [-] , L. Dormišev [-] , J. Švejda [-] (85. M. Leustean [-] ) , K. Kacz [-] (87. M. Doseděl [-] ) , R. Bašus [-] , P. Koreň [-] , M. Makuka [-] (78. A. Davydau [-] )

TJ Sokol Holedeč
V. Kopřiva [-] - J. Zeleňák [-] (46. L. Adam [-] ) , J. Vondráček [-] , J. Laibl [-] (55. J. Strnad [-] ) , D. Bizík [-] - T. Nedvěd [-] (70. P. Schejbal [-] ) , J. Škarda [-] , R. Tatár [-] , P. Oračko [-] (67. K. Škarda [-] ) - L. Schejbal [-] (71. P. Sloup [-] ) , P. Zelenka [-] -

ŽK: 24. L. Dormišev , 47. J. Blacha , 73. O. Černý - 22. D. Bizík .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Vysočanský David - LAPKA Ladislav, URBAN Miloš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Žiželice | Ústecký | Louny

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů