2:1
(0:1)
22. V. Hira
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.08.2023 17:00

2.kolo, Ústecký | Louny | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žiželice trápily domácího favorita, ten nakonec otočil vývoj zápasu


Branky


50. M. Ferenc , 74. P. Szkorupa - 22. V. Hira
6

Žiželice přijely do Kozlů v prořídlé sestavě, navíc se jim zranil hráč v první půli. Možná rozhodujícím faktorem, že se nakonec neradovali alespoň z bodu, byla oproti soupeři prázdná lavička náhradníků.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

K úvodnímu zápasu nové sezóny přivítal na svém hřišti FK Kozly, jeden z nejúspěšnějších týmů jarní části mistrovské sezóny lounského okresního přeboru, soupeře ze Žiželic ve značně okleštěné sestavě. Ve 22. minutě překvapil domácího brankáře Vasile Hira, střelou ze cca 30 metrů jej přeloboval a poslal hosty do vedení 0:1. Těm se dařilo držet těsné vedení ještě další půlhodinu hrací doby. Nakonec ale domácí favorit z Kozlů přece jen díky brankám Ference z 50. minuty a Szkorupy z 74. minuty otočil stav zápasu v jeho prospěch na konečných 2:1.



Ohlasy k zápasu



TJ Žiželice
Jaroslav Feciškanin, vedoucí družstva, administrátor, předseda: Na hřiště do Kozlů jsme odcestovali ve značně okleštěné sestavě. V 15. minutě se nám navíc zranil krajní obránce Viktor Lhoták, který dohrál zbytek poločasu, jak se později při lékařském vyšetření zjistilo, se zlomenou klíční kostí, za což má můj neskonalý obdiv. Na lavičce jsme tak měli ke střídání připraveného pouze jediného hráče, který se z pracovních důvodů dostavil k zápasů jen několik desítek sekund před zahájením zápasu. Vzhledem k těmto potížím jsme však obstáli více než jen se ctí a při troše chybějícího tolik potřebného štěstíčka jsme si mohli odvézt s sebou domů alespoň jeden bod. Ve 22. minutě jsme se přesto dostali do vedení. Nakonec ale přece jen domácí favorit z Kozlů zvrátil výsledek zápasu a těsné vedení již do konce hrací doby udržel. Našim hráčům totiž začaly viditelně docházet síly, jelikož domácí díky povolenému prostřídání mohli poslat na trávník čerstvé hráče, zato naše lavička náhradníků zela prázdnotou. Aspoň podle mého názoru byl toto možná rozhodující faktor, který přispěl k tomu, že jsme zápas nedokázali dotáhnout do mnohem úspěšnějšího konce



Sestavy


FK Kozly
M. Beran [-] - M. Vorlíček [-] , P. Bunda [-] , J. Haspra [-] , Z. Černý [-] - L. Filip [-] (91. M. Shazhko [-] ) , P. Szkorupa [-] , V. Vorlíček [-] (73. A. Jenč [-] ) , V. Šimůnek [-] (46. M. Ferenc [-] ) - F. Jirásek [-] (62. L. Haviar [-] ) , M. Pelcman [-] (66. J. Šulc [-] )

TJ Žiželice
T. Večeře [-] - V. Lhoták [-] (46. M. Panský [-] ) , V. Hira [-] , M. Doseděl [-] , J. Blacha [-] , L. Dormišev [-] , J. Švejda [-] , K. Kacz [-] , A. Davydau [-] , R. Bašus [-] , M. Makuka [-]

ŽK: 66. L. Filip , 77. P. Bunda , 85. P. Szkorupa .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Štafa Pavel - BECHYNSKÝ Tomáš, HOLÝ Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Žiželice | Ústecký | Louny

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích