Strunkovická rezerva dělila body na Borovce


Branky


3. M. Brož , 18. A. Nahodil , 59. V. Hovorka (p.) - 7. M. Jílek , 27. J. Kureš , 91. R. Kašpar
12

V Borových Ladech se hraje fotbal na nejvýše položeném hřišti Okresní soutěže na Prachaticku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý start

První sobotu v říjnu se zde hrálo za větrného a již chladného počasí utkání domácích hraničářů s Benfikou Mexiko jak si přezdívají hráči rezervy Strunkovického béčka, ti na Šumavu přijeli jako lídr tabulky, hraničáři jsou doma silní a tak se hrál pohledný zápas. Od úvodních minut se hrálo svižně a již ve třetí minutě šli domácí do vedení po dobře zakončené kombinaci domácí Martinem Brožem. Nehrál se žádný zanďour a borovoladští získali převahu. Několik šancí borovoladských a zejména nejlepšího střelce domácí historie Hovorku dvakrát vychytal Trněný, bylo to stále o branku. Hosté domácím nedali nic zadarmo a ohrožovali Mika v brance domácích, jak to šlo. Již v 7 minutě pěkným přehozením vyběhnuvšího Mika, Michal Jílek srovnal a diváci se těšili na další kanonádu. Ta nepřišla, ale dál se hrál se svižný zápas v 18 minutě se dobře uvolnil Nahodil a posílá borovoladské opět do vedení. Boj pokračoval a hosté ukazují svou sílu ve 27 minutě, kdy zakombinovali, a po několika odrazech za obranu domácích Jiří Kureš srovnává. To bylo do poločasu vše.

Závěr hostů

  Druhý poločas byl podobný prvnímu. Hraničáři dobývali branku hostí, ale na levém břehu Teplé Vltavy ne a ne dát gól.  Po hodině hry přechází do ofenzivy domácí tým a hosté v pokutovém území vyrábí faul na domácího hráče a hlavní arbitr Sýkora nařizuje pokutový kop, který domácí pan střelec Hovorka proměnil a posílá domácí do vedení. Hraničáři po brance získali mírnou převahu, ale hosté stále zlobili a pokračuje solidní fotbal, kdy vše spělo k závěru přišlo to co je ve fotbale běžné, hosté v nastaveném čase se nadechli k poslednímu protiútoku a dokázali vyrovnat. Romanem Kašparem.

 

Remíza je zřejmě spravedlivá, domácí mrzí, že nezískali plný počet bodů, ale výkon proti lídrovi tabulky byl výborný a ukázali, že v centrální Šumavě se hraje velmi dobrý fotbal.

 

Autor: Ladislav Beran.



Ohlasy k zápasu



TJ Blaník Strunkovice B
Miroslav Turek - trenér: Úvod začátku jsme prospali a lacino nabídli domácím branku. Naštěstí se nám podařilo vyrovnat. Pak se hrálo od vápna k vápnům bez nějakých větších šancí. Domácí tým se snažil využít svého menšího hřiště a jakmile to šlo tak cpal míč před naší branku a z jednoho takového závaru šel do vedení. Naštěstí se nám podařilo opět rychle vyrovnat. Pak domácí brankář fantasticky vyškrábl ránu Míši Jílka. Druhý poločas jsme opět dotahovali, když jsme dostali branku z penalty po střetu ve vápně, když těžiště hry bylo na druhé straně vápna. je to zbytečné a nemělo by se nám to stávat. Zbytek zápasu byl honem za vyrovnáním. Domácí brankář postupně zlikvidoval velikou šanci Standy Pelecha a dvě veliké šanci Jirky Kureše. V dalších šancích jsme netrefili branku, naše bolest. Až v poslední minutě nám vyšla kombinace a stoper Roman Kašpar měl ve vápně spoustu času a s přehledem vyrovnal.



Sestavy


TJ Hraničář Borová Lada
J. Miko [-] - V. Hovorka [-] , D. Demeter [-] , M. Brož [-] , Š. Kurej [-] , R. Kliment [-] , J. Čech [-] , L. Miko [-] , A. Nahodil [-] , S. Mach [-] , A. Střelický [-]

TJ Blaník Strunkovice B
L. Trněný [-] - R. Landgráf [-] , D. Müller [-] , M. Kochma [-] , O. Kochma [-] , O. Jílek [-] , J. Hálek [-] , S. Pelech [-] , R. Kašpar [-] , M. Kašpar [-] , M. Jílek [-]

ŽK: 60. V. Hovorka - 42. D. Müller , 59. J. Kureš .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Sýkora Pavol - DATSENKO Mykhailo, MIKO Ladislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Mexikání mají chuť a hlavně fotbal je baví. O tom se přesvědčí domácí hraničáři, když odevzdají hostům body.

Václav Plachta

Expert: Pavel Friš
Tip experta: remíza

Na Borovce se nehraje dobře, a i když jsou hosté favorit tipuji remízu 2:2.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů