Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.10.2023 15:30

7.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | III. třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Halámky konečně vyhrály, doma přehrály Klikov


Branky


9

Fotbalisté Halámek zvládli utkání 7. kola III. třídy a na svém trávníku si poradili s Klikovem. Domácí poslal do dvoubrankového vedení Michal Slavík. Po změně stran navýšil vedení domácích dalšími dvěma góly Michal Slavík. Pátou branku vsítil domácí Václav Bezoušek. Hosté už jen snížili, když se dvakrát trefil hostující Radek Šebesta.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po poločase spokojenější

Domácím se dokonale podařil reparát z nepovedeného utkání v Plavsku a to především Michalu Slavíkovi, který toto utkání proměnil ve svou one man show! Vstřelil totiž čtyři branky domácích a na poslední exkluzivně přihrál. To ještě několik šancí zahodil a trefil tyč. K povedenému zápasu přispěli velmi sympatickým dojmem také hosté z Klikova, kteří chtěli hrát fotbal i za pro ně nepříznivého stavu a k vidění tak byl pohledný mač se spoustou branek. První dvě branky pro domácího plejera Michala Slavíka připravil jeho dvorní nahrávač Jirka Herzog a domácí tak šli po poločase do kabin s vedením 2:0. 

Halámky opět berou tři body

Třetí branku opět přidal Michal Slavík, když vrátil obloučkem do brány nepovedenou rozehrávku hostujícího gólmana a svůj brankostroj uzavřel v 73. minutě po přihrávce Tomáše Trska 4:0. Pak se gólově také prosadili hosté, snížením Radka Šebesty na 4:1. Svou one man show dokončil Michal Slavík v 80. minutě, když naservíroval před prázdnou bránu balon Václavu Bezouškovi a ten neměl problém uklidit na 5:1. Poslední slovo povedeného utkání měli hosté, když dvě minuty před koncem korigovali opět Radkem Šebestou na konečných 5:2.

Autor: Jiří Samec



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Halámky/Hranice
Jiří Samec (vedoucí mužstva): Oboustranně pohledné utkání, když hosté z Klikova přijeli hrát fotbal. Nám se dokonale povedl reparát z Plavska a dnes jsme na rozdíl od posledního zápasu své šance proměňovali. Hlavně Michal Slavík, který řádil jako uragán a to ještě trefil tyč a něco dalšího zazdil. Pochvalu ale zaslouží celý tým, hlavně proto, že začali virózy, k tomu zranění a my nakonec neměli nikoho na střídání. Se sebezapřením tak utkání dohrál Venca Bezouška, naopak odstoupil Pavel Jindra a dnes nemohli hrát Radek Herzog, Adam Havel a Pavel Novák. K průběhu dobrého mače přispěli i dobří fotbalisté z Klikova.




Sestavy


TJ Sokol Halámky/Hranice
L. Koranda [-] - R. Duda [-] , R. Adensam [-] , P. Kollmann [-] , J. Macho [-] - J. Herzog [-] , M. Slavík [-] , R. Brůha [-] , R. Klein [-] - T. Trsek [-] , R. Herzog [-]

TJ Blesk Klikov
L. Marek [-] - M. Rožboud [-] , L. Sedláček [-] , R. Šebesta [-] , O. Šetka [-] , Z. Šafránek [-] , M. Sedláček [-] , O. Podojil [-] , M. Mužík [-] , R. Plucar [-] , J. Šimkovský [-]

ŽK: 38. R. Brůha .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Picka Pavel - ROUS Zdeněk, ERNST Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2023 05:27
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Sokol Halámky/Hranice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2023 10:21

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2023 11:16

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2023 09:08

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2023 16:24

Tip: výhra domácích