M. Fiala 31.
1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2023 17:00

2.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | III. třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

České Velenice přetlačily Halámky


Branky


31. M. Fiala
10

Fotbalisté Českých Velenic v nedělní dohrávce 2. kola III.třídy porazili Halámky 1:0. O jedinou brankou utkání se v závěru prvního poločasu postaral Milan Fiala. Domácí si tak zapsali druhé vítězství v nové sezóně. Halámky padly poprvé a musely zkousnout těsnou porážku. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jedinou branku poločasu vstřelil Fiala

Na krásném pažitu ve Velenicích za letního počasí se hrál vcelku vyrovnaný zápas, domácí byli více na míči a vytvořili si určitě víc šancí, lépe kombinovali, ale chyběla jim koncovka a tak využili jen jednu šanci díky Milanu Fialovi - 1:0. Hned o pět minut později mohl srovnat Jiří Herzog když na dvakrát vyslal dobré pokusy na branku Velenic ,domácí mladičký gólman stál vždy na správném místě.

Druhá půle už branku nepřinesla

Druhou půli chtěli domácí rozhodnout a přidat další branku, to se jim však přes územní převahu a opět více vytvořených nebezpečných akcí nepodařilo. Hostující obrana odolávala a několikrát zachraňovala zablokováním střel, směrem dopředu hosté moc nehrozili, nicméně z ojedinělé akce mohli srovnat, když trefili tyč domácí svatyně. Posledních deset minut se zdálo, že domácí trochu odpadli a strachovali se o výsledek, výhru však uhájili a utkání tak skončilo hubeným vítězstvím domácího favorita.

Autor: Jiří Samec



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Halámky/Hranice
Jiří Samec (vedoucí mužstva): V dřívějších dobách bylo toto derby vždy ozdobou, vyhecované a tvrdé, teď se již hraje v přátelském duchu, se staršími hráči na obou stranách, taková je realita. Domácí byli lepší a po zásluze vyhráli i když hubeným výsledkem. Při nás stálo mnohdy i štěstí, ale paradoxně posledních deset minut jsme domácí přitlačili a ti se trochu báli o výsledek. Chyběly nám však střely zpoza šestnáctky, příště nás čeká doma opět další aspirant na postup Chlum.



Sestavy


TJ Lokomotiva České Velenice
L. Martinec [-] - M. Mezera [-] , R. Škácha [-] , O. Haumer [-] , R. Mikudim [-] , P. Bambule [-] , F. Malaník [-] , F. Dvořák [-] , J. Švec [-] , J. Bittengl [-] , L. Štryncl [-]

TJ Sokol Halámky/Hranice
L. Koranda [-] - A. Havel [-] , R. Duda [-] , P. Kollmann [-] , J. Macho [-] - J. Herzog [-] , M. Slavík [-] , P. Novák [-] , P. Herzog [-] - R. Herzog [-] , T. Trsek [-]

ŽK: 73. J. Bittengl , 87. L. Štryncl - 67. P. Novák .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Devera Radek - ŠVEC Jakub, MIKL Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Sokol Halámky/Hranice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: remíza

Tip: výhra domácích