Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2023 15:30

1.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | III. třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Halámky vstoupily do sezony výhrou, Majdaleně daly sedm branek


Branky


9

Fotbalisté Halámek na úvod nové sezony III. třídy nezaváhali. V prvním kole zvítězili s Majdalenou jednoznačně 7:0. Rozhodující góly zápasu vstřelily dvoubrankový Václav Bezoušek, Tomáš Trsek a Michal Slavík. Domácí hráči si nemohli přát lepší vstup do nové sezony. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po poločase spokojenější

Halámky připustily nervozitu pouze prvních deset minut, pak hosty z Majdaleny rozstřílely. Domácí přitom nastoupili bez brankáře, kde musel zaskočit malý vzrůstem, ale velký svým výkonem útočník Pavel Jindra. Prvních deset minut určitě patřilo hostům a první vážnou akci a střelu zneškodnil se štěstím Jindra. Pak se domácí probudili a brankostroj mohl začít. První branku sezony po přesné přihrávce Radka Herzoga vstřelil Václav Bezouška již ve 14.minutě,1:0, na to se prosadil nejlepší hráč a střelec minulé sezony Michal Slavík po přesné souhře s Jiřím Herzogem - 2:0. Předtím ještě zmařil obrovskou šanci Tomáš Trsek. Poločas domácí zakončili neproměněnou penaltou v podání Pavla Nováka.

Domácí deklasovali Majdalenu sedmi góly

Další tutovku zazdil znovu domácí Trsek a poté M. Slavík vybídl ke skorování Jiřího Herzoga 3:0, potom se již Majdalena sesypala. Do toho se střelecky konečně prosadil Tomáš Trsek a přidal dvě branky po sobě, nejprve po spolupráci s Radkem Herzogem a poté znovu po přihrávce M. Slavíka na hrozivých 5:0. Debakl hostů dokončili dvougolový Václav Bezouška s asistencí M. Slavíka a v 84. minutě si role otočili a na konečných 7:0 pečetil velmi produktivní Michal Slavík.

Autor: Jiří Samec



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Halámky/Hranice
Jiří Samec (vedoucí mužstva): Majda si na nás věřila po posledních dobrých vzájemných zápasech a dnes i dobře začala, když jí patřilo prvních deset minut. Naštěstí jsme se rychle oklepali a hosty nakonec po zásluze deklasovali. Nám se na první zápas sešlo pouze dvanáct a to ještě ani jeden obvyklý brankář, výborně zaskočil Pavel Jindra a vychytal nulu. Příští týden ve Velenicích to bude jiné kafe.




Sestavy


TJ Sokol Halámky/Hranice
P. Jindra [-] - R. Adensam [-] , A. Havel [-] , J. Macho [-] , P. Kollmann [-] - P. Novák [-] , J. Herzog [-] , M. Slavík [-] - R. Herzog [-] , T. Trsek [-] , V. Bezoušek [-]

TJ Sloupárna Majdalena
J. Fürst [-] - V. Biňovec [-] , P. Buday [-] , T. Seichert [-] - J. Farkota [-] , J. Bencs [-] , M. Hofbauer [-] , D. Meregya [-] - P. Bárta [-] , T. Opelka [-] , P. Hofbauer [-]

ŽK: 29. T. Trsek - 20. P. Cepák , 85. M. Hamerník , 85. V. Biňovec , 87. J. Bencs .
Hráči zápasu: V. Bezoušek , T. Trsek , M. Slavík .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Picka Pavel - TRSEK Josef (N), ŠVEC Bohumil (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Sokol Halámky/Hranice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích