Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.10.2023 14:30

11.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lásenice složila béčko Třebětic čtyřmi góly a posunula se na šesté místo tabulky


Branky


21

Fotbalisté Lásenice v utkání 11. kola Okresního přeboru potvrdili velmi dobrou formu na svém trávníku a poradili si zde s rezervou Třebětic. Domácí vstoupili do zápasu skvěle a během úvodní půlhodiny si vytvořili tříbrankový náskok. Po změně stran zvyšil vedení Jan Demeter. Na konci zápasu pouze mírnily porážku Třebětic Bastl s Chvátalem. Lásenice je po podzimu šestá, nováček soutěže Třebetice jsou na páté pozici. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


TJ Rapid Lásenice
Petr Boček (předseda): Hosté si na tabuli v kabině zakreslili spoustu taktických pokynů a rad, ale vše vzalo za své již v první minutě, kdy levačkou zakončil Matěj Šperl první rychlou akci domácích. Ten přidal další branku opět levou nohou. Láseničtí diktovali více tempo hry, ale Třebětice také párkrát zahrozily a musel se vytáhnout domácí kapitán v bráně Lukáš Kodym. Na poločasový výsledek 3:0 upravil ostrostřelec Honza Demeter obloučkem přes hostujícího golmana. Ve druhé půli opět předvedl několik povedených zákroků Kodym a pomohl uklidnit tým, který se radoval ještě jednou po přesné střele opět Demetera. Rapid se uspokojil a mírně polevil a nechal korigovat hosty dvěma brankami v závěru. Snad se nám půjde do jara v klidu a nebudeme se strachovat o příslušnost v OP do posledních kol, jako v předchozích dvou ročnících. Přeji všem v OP JH a i ostatním, jimž již skončila sezóna, odpočinek, kvalitní zimní přípravu, uzdravení všech případných marodů a těšíme se na jaro.

FK Sokol Třebětice B
Marek Kelbler (hráč): V neděli nás čekal poslední zápas podzimu. Chtěli jsem do zápasu vstoupit aktivně, což se nám nepovedlo a soupeř brzo udeřil. Po celý první poločas jsme byli více na balónu a hráli aktivně, bohužel naše velké šance byli neproměněny. Soupeř měl dvě možnosti a dvakrát skóroval. Druhý poločas se nesl ve stejném duchu našich neproměněných šanci. Gratulujeme Lásenici k výhře.



Sestavy


TJ Rapid Lásenice
L. Kodym [-] - D. Vacek [-] , T. Blažek [-] , M. Šperl [-] , P. Biernat [-] , J. Demeter [-] , P. Medek [-] , P. Janeček [-] , J. Kandl [-] , V. Mlejnek [-] , A. Doležal [-]

FK Sokol Třebětice B
M. Kelbler [-] - P. Bastl [-] , B. Novák [-] , T. Přívětivý [-] - K. Plachý [-] , M. Jahoda [-] - D. Mašát [-] , V. Pokorný [-] , W. Vrba [-] , Š. Bastl [-] , P. Bastl [-]

ŽK: 52. D. Vacek , 55. P. Biernat , 85. J. Demeter , 87. P. Kodada , 91. T. Blažek - 55. T. Přívětivý , 63. B. Novák , 88. P. Bastl .
Hráči zápasu: M. Šperl , L. Kodym .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: KOLLMANN Jaroslav - ŠŤASTNÝ Radek, HANZAL Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     28. 10. 2023 08:49

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2023 21:31
Administrátor klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - SK Novosedly nad Nežárkou | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2023 22:33
Jan Valenta

Expert: Jakub Marsa
Tip experta: výhra hostů

Lásenice je nevyzpytatelný tým, který dokáže velmi překvapit. Na hřišti v Lásenici to budou mít hosté těžké, ale stejně si myslím, že vyhrajou s rozdílem jedné branky.

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2023 20:58

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2023 15:45

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2023 13:34

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2023 13:04

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2023 09:33

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2023 21:07

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2023 07:53

Tip: výhra hostů