2:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.09.2023 17:00

3.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Strmilov se trochu bál, ale po třetím vítězství je první. Poradil si také s rezervou Třebětic


Branky


22

Fotbalisté Strmilova ve třetím kole Okresního přeboru zvítězili nad Třebeticemi 2:1, zůstali jediným týmem se třetmi výhrami v soutěži a posunuli se do čela tabulky. Skóre rychle otevřel domácí Martin Novák, ani ne o minutu později vyrovnal Michal Kubeš. V 65. minutě ale vrátil domácím vedení František Procházka.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Strmilov
Kateřina Lehejčková: Do zápasu vstoupili lépe hosté. Byli aktivnější, dobře napadali a kombinovali. Ale v zadních řadách se jim rozehrávka nedařila. To výborně vycítil Novák a začal je intenzivně napadat. A to se také vyplatilo. Díky presinku se dostal k balónu a zakončoval do odkryté brány. Bohužel se domácí nestačili po brance ani zkoncentrovat a ještě v té samé minutě inkasovali po rychlém protiútoku hostů. Ve druhém poločase se strmilovští zvedli a přebrali otěže zápasu. V 65. minutě se prosadil Procházka, který si při rohovém kopu naběhl nehlídaný na první tyč a z bezprostřední blízkosti zakončil hlavou pod víko. Ke konci se hosté snažili ještě s výsledkem něco udělat. Ale díky důsledné obraně domácích, se do žádných vyložených situací už nedostali. Nováček soutěže ukázal, že to s nimi nebude vůbec lehké.

FK Sokol Třebětice B
Marek Kelbler (hráč): V sobotu nás čekal další venkovní zápas ve Strmilově a věděli jsme že nás nečeká nic lehkého, malé hřiště plné soubojů s kvalitním týmem. Do zápasu jsme vstoupili aktivně bohužel se nám nepodařilo proměnit nějaká akce a tak udeřil soupeř. Naštěstí se nám hned podařilo po pěkně akci vyrovnat a tak první poločas skončil 1:1. Ve druhém poločase domácí přidali pomalu přebírali otěže zápasu a podařilo se jim vstřelit branku. Bohužel nám docházeli síly a už jsme zápas nedokázali vyrovnat.



Sestavy


TJ Jiskra Strmilov
J. Kubíček [-] - S. Murzac [-] , O. Nečeda [-] , M. Novák [-] , J. Hanzal [-] , J. Kubíček [-] , D. Sedlák [-] , Z. Popelka [-] , F. Procházka [-] , T. Dohnal [-] , M. Lehejček [-]

FK Sokol Třebětice B
P. Urbánek [-] - T. Piler [-] , J. Dostál [-] , M. Kubeš [-] , P. Bastl [-] , M. Štěpán [-] , L. Tranta [-] , W. Vrba [-] , T. Přívětivý [-] , B. Novák [-] , P. Bastl [-]

ŽK: 15. J. Kubíček , 74. M. Novák - 78. B. Novák .
Hráči zápasu: M. Novák , M. Lehejček .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: ŠŤASTNÝ Petr - CECH Karel, BICEK Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Sokol Halámky/Hranice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - SK Novosedly nad Nežárkou | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Jan Valenta

Expert: Rudolf Jon
Tip experta: remíza

Souboj aspiranta na první trojku a nováčka. Třebětice mají svoji kvalitu, jsou zvyklé i na menší hřiště, takže by jim to strmilovské mohlo vyhovovat, i když určitě Ondra Nečeda bude velkou hrozbou. Překvapím tipem 0.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích