1:1
(0:0)
80. K. Trmal
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.09.2023 17:00

3.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Novosedly a Suchdol si body rozdělily, obě branky padly po přestávce


Branky


21

Fotbalisté Novosedel remizovali ve třetím kole Okresního přeboru s rezervou Suchdola 1:1 a nevyužili vedení, které trvalo bezmála půl hodiny. Za domácí skóroval v 50. minutě Josef Mazanec. V 80. minutě pak vyrovnal nejlepší střelec hostů Karel Trmal. Oba týmy si tak v aktuálním ročníku připsali premiérový bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


SK Novosedly n. Než
Pavel Fryš (předseda): V prvním poločase jsme měli územní převahu, ale skórovat jsme nedokázali, velkou šanci měl těsně před přestávkou Pepa Mazanec. Druhý poločas už byl vyrovnaný. Do vedení nás dostal Mazanec, který ve skrumáži na malém vápně bombou pod břevno propálil vše co mu stálo v cestě. Hosté pak nastřelili dvakrát po sobě břevno. Těsně před vyrovnávací brankou jsme měli obrovskou šanci, kdy po další skrumáži před hostující brankou jsme nedokázali dotlačit míč do sítě a chvilku na to nám po nepovedeném odkopu utekl Trmal a vyrovnal na 1:1. Za mně remíza spravedlivá, ale ztráta dvou bodů nás velice mrzí.

Sokol Suchdol nad Lužnicí B
Jakub Vaněk (hráč): Zápas s Novosedly byl vyrovnaný, hrálo se na těžkém terénu a hřiště vyhovovalo spíše domácím, kteří na nás nalezli a velice nám ztížili rozehrávku. V prvním poločase byli lepší spíše domácí, ale bez větší šance. Ve druhém poločase se domácím podařilo dát rychle gól, kdy po standardce uklidil míč domácí Mazanec. Od gólu domácích jsme byli lepší v zápase, trefili jsme dvakrát brankovou konstrukci a nakonec se nám podařilo díky útěku Karla Trmala vyrovnat. Nakonec je bod spravedlivý pro oba týmy. My jsme rádi, že se nám podařilo k zápasu vůbec odjet v takovém počtu (12), vzhledem k dovoleným, práci, zraněním a nastavení v klubu, kdy s námi nejezdí na zápasy dorostenci, jsme to opět dávali těžce dohromady. Bod tedy bereme a snad k němu přibyde první výhra nové sezóny.



Sestavy


SK Novosedly n. Než
M. Malý [-] - T. Pražák [-] , P. Kreim [-] , J. Kypta [-] , J. Marsa [-] - J. Mazanec [-] , L. Trachta [-] , L. Voldřich [-] , O. Cahyna [-] - D. Kroupa [-] , R. Kubo [-]

Sokol Suchdol nad Lužnicí B
J. Racz [-] - P. Vochozka [-] , K. Trmal [-] , M. Březina [-] , T. Koranda [-] , M. Havelka [-] , M. Břenek [-] , T. Kamiš [-] , J. Vaněk [-] , A. Klymenko [-] , M. Durek [-]

ŽK: 65. O. Cahyna , 80. T. Pražák - 25. T. Kamiš , 61. M. Březina , 61. J. Vaněk , 82. A. Klymenko .
Hráči zápasu: J. Marsa , M. Malý - K. Trmal .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: JANÍČEK Marek - JANÍČEK Marek, BROŽ Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Sokol Halámky/Hranice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - SK Novosedly nad Nežárkou | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jan Valenta

Expert: Rudolf Jon
Tip experta: výhra hostů

Velmi těžký zápas na tipování z toho pohledu, že Suchdol je nevyzpytatelný. Pokud se jeho vedení chytne za nos a hráčům nebude jedno, jak to dopadne, když neopustí hranice svého města a nebude se opakovat blamáž jako v prvním kole a přijedou v plném počtu, tak vyhrají. Měli jsme možnost proti oběma týmům v prvních dvou kolech nastoupit a jestli s hosty dorazí rychlíci a góloví hráči Karel Trmal s Korandou a dalšími mladíky, tak si odvezou tři body. Tip 2.

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů