FOTO: Lodhéřov s Jarošovem sahal po třech bodech, o výhru přišel deset minut před koncem


Branky


21

Fotbalisté Lodhéřova remizovali ve 3. kole Okresního přeboru s Jarošovem. Do vedení je po třinácti minutách hry poslal Milan Melichar. Deset minut před koncem utkání ale dokázal vyrovnat hostující Filip Hryzák. Oba týmy se tak rozešly po remíze 1:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas pro domácí

V sobotu 2. září od 17:00 v rámci 3. kola Okresního přeboru fotbalisty Jarošova čekal venkovní zápas v Lodhéřově. Od prvních minut jim bylo jasné, že pro jejich kombinační hru nebude lodhéřovské fotbalové hřiště vyhovovat. Ve 13. minutě využil chyby v jarošovšké obraně Milan Melichar a poslal domácí tým do vedení. Po úvodní brance se Lodhéřov spíše zatáhl do bloku a využíval rychlé brejky. Celý první poločas hosté byli více na míči, ale bohužel nedokázali využít svou aktivitu ke vstřelení gólu. K tomu si vybrali i trochu smůly, když dvakrát nastřelili tyč.

Hryzák vystřelil Jarošovu bod

Druhý poločas hosté chtěli zůstat aktivní. Bohužel pro ně se hra více vyrovnávala a Lodhéřov mohl rozhodnout zápas několika slibnými šancemi. Jen díky skvěle chytajícímu Robertovi měli stále šanci ještě něco s výsledkem zápasu udělat. V 79. minutě potvrdil výbornou formu Filip Hryzák a po samostatném úniku vstřelil vyrovnávající branku - 1:1. Posledních deset minut se hrálo nahoru a dolu a nakonec mohly vyhrát oba týmy. Nicméně zápas skončil asi spravedlivou remízou, i když domácí může mrzet více neproměněných šancí.

Autor: Martin Stejskal



Ohlasy k zápasu



Sokol Jarošov nad Nežárkou
Martin Stejskal (hráč): Musím také pochválit nové fotbalové zázemí v Lodhéřově. Nové kabiny se opravdu povedli a v Lodhéřově touto cestou udělali velmi dobrou práci. Pokud se podaří v Lodhéřově ještě zlepšit hřiště, bude to velmi pěkný fotbalový areál. V neposlední řadě musím také pochválit diváckou návštěvu a celkovou atmosféru okolo hřiště. Celkově měl zápas výborný náboj jak na hřišti, tak v ochozech.



Počet diváků: 90. Rozhodčí: KOLLMANN Jaroslav - ŠŤASTNÝ Jiří, ZELINGER Stanislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Sokol Halámky/Hranice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - SK Novosedly nad Nežárkou | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Jan Valenta

Expert: Rudolf Jon
Tip experta: remíza

Na lodhéřovském place se nebude některým technikům z Jarošova hrát úplně komfortně, navíc proti houževnatému soupeři. Zlobit nejvíc v jarošovském dresu budou jistě Rakušan s mladíkem Bednářem. Domácí ale podle mého soudu nebudou v OP opět pouze do počtu. Tipuji 0.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza