Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2023 17:00

2.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Obrat během dvou minut! Lásenice otočila duel s rezervou Suchdola


Branky


5. K. Trmal , 8. K. Trmal , 30. K. Trmal - 12. J. Demeter , 22. J. Demeter , 57. P. Medek , 58. M. Šperl
23

Fotbalisté Lásenic zvítězili v nedělním zápase 2. kola Okresního přeboru v poměru 4:3. Domácí poslal po pěti minutách hry do vedení útočník Karel Trmal, svou druhou branku vstřelil o tři minuty později opět Trmal. Ambiciózní lásenický celek o osudu utkání rozhodl ve druhé půli, kdy během dvou minut dokázali nepříznivý výsledek otočit díky dvěma brankám. Lásenice zapsala druhou výhru v Okresním přeboru v řadě, béčko Suchdola vyšlo podruhé bodově naprázdno.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po poločase spokojenější

Lásenických hráčů se opět sešlo požehnaně, takže někteří hráči ani neodjeli a před vstupem do hostující kabiny ještě došlo k losu, kdy si pětikorunou dva borci hodili o to, kdo bude ten osmnáctý na soupisce. Ale do Suchdola hosté přijeli nejspíš v trochu bohorovné náladě a možná nedokázali napočítat do jedenácti, kdy si asi mysleli, že domácích je sedm jako v jejich předchozím zápase v Dačicích. A také se jim to vymstilo, osmá minuta a na tabuli stav 2:0 - obě branky vstřelil Karel Trmal. Hosté trošku vypustili emoce, snažili se hrát to, na co jsou zvyklí. No a již ve 12. minutě vyslal Biernat parádní křížný pas na nabíhajícího Jana Demetera. Ten se zbavil svého strážce, udělal kličku brankáři a bylo sníženo - 2:1. Ve 22. minutě došlo k nedovolenému zákroku nějakých dvacet metrů od domácí svatyně, míč si postavil Jan Demeter a poslal ho nechytatelně přes zeď do šibenice - 2:2. Ale suchdolští mladíci hráli velmi dobře a trhali hostující obranu, která občas vytvořila obří hrubici, kterou svým třetím gólem v prvním poločase potrestal ve 30. minutě Karel Trmal - 3:2. Tím skončila taková trochu divočina. Poté se hrál, podle některých diváků, velmi dobrý okresní fotbal, ale do přestávky již bez branek.

Lásenice bere další tři body

V kabině Rapidu panoval v pauze klid, hossté věděli, že pokud budou hrát, to co v posledních zápasech jarní části a minulý týden, tak se efekt dostaví. A také že ano. Obrázek hry byl naprosto zrcadlový na začátku druhé půle, zelení se hrnuli do útoků a obrana Suchdola mírně hořela. V 58. minutě došlo k závaru před Raczovou brankou, balon se dostal k Petru Medkovi, který ranou po zemi nedal domácímu brankáři šanci - 3:3. Minutu na to založili hosté na své polovině rychlý protiútok, Medek si naběhl na levé křídlo, dostal neomylnou přihrávku do běhu, zatáhl míč k pokutovému území, zpětnou příhrou našel Matěje Šperla, který opět přízemní střelou na levou tyč překlopil vedení na stranu Lásenice 3:4. Potom se hrál zajímavý fotbal na obě strany, obě obranné formace i brankáři řešili několik zajímavých situací, především domácí Racz se zaskvěl při pumelici Medka z dvaceti metrů směřující skoro do vinglu, ale diváci se v atraktivním duelu již branky nedočkali.

Autor: Petr Boček



Ohlasy k zápasu



TJ Rapid Lásenice
Petr Boček (předseda): Za nás musím pochválit všechny hráče, byl to naprosto kolektivní výkon. A co je ještě dobré vyzdvihnout, tak je stoupající forma nových mladíků, které máme v týmu max. půl roku, některé pouze od letní přípravy. Např. Víťa Voráček jako střídající hráč odvedl ve svém třetím zápase za Rapid kus obrovské práce s ukázkou dostatečné odvahy a absence alibismu při řešení jakýchkoli složitých situací. A pokud naskočí do rozjetého zápasu i další hráči z lavičky, ať je to Dan Hodúl, Kuba Pavlovský, Gusta Fiala (v minulém zápase i Ríša Jon) nebo i starší borci jako je Vašek Mlejnek nebo Bohouš Beránek či mladičký gólman Kuba Tomaschko, není vůbec obava, že by došlo k oslabení.



Sestavy


Sokol Suchdol nad Lužnicí B
J. Racz [-] - R. Arenberger [-] , K. Trmal [-] , M. Březina [-] , T. Koranda [-] , M. Havelka [-] , J. Vetrák [-] , T. Kamiš [-] , F. Měkuta [-] , D. Kreim [-] , D. Míka [-]

TJ Rapid Lásenice
L. Kodym [-] - J. Kandl [-] , P. Boček [-] , M. Pospíšil [-] , P. Biernat [-] , M. Šperl [-] , J. Demeter [-] , P. Medek [-] , P. Janeček [-] , J. Heřmánek [-] , A. Doležal [-]

ŽK: 44. J. Koranda , 68. D. Kreim , 78. O. Marek - 43. P. Biernat .
Hráči zápasu: K. Trmal - J. Heřmánek , P. Medek .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: CIGÁŇ Roman - BICEK Roman, HANZAL Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - SK Novosedly nad Nežárkou | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip experta: remíza

Velice těžký zápas na tipování, zkusím remízu.

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér - FC Peč | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Sokol Halámky/Hranice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů