1:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.10.2023 10:00

13.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. C, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zlechov se s Polešovicemi rozešel smírně


Branky


7

Domácí fotbalisté alespoň částečně zabrali a po minulém klopýtnutí zvládli obrat Polešovice o bod

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase padly obě dvě branky zápasu

V 11. minutě zápasu Hynek Vaněk krásně uvolnil spoluhráče Salingera a ten střelou pod břevno nedal brankáři šanci. Ve 37. minutě zápasu však bylo vyrovnáno.  Hostující mužstvo se dostalo k šanci díky standartní situaci. Tu zahráli tak perfektně, až se balón snesl na hlavu Náplavy a ten vyrovnal. Víc toho oba týmy v prvním poločase nestihli a tak šly obě mužstva do kabiny za stavu 1:1. 

Ve druhém poločase už jsme žádné další branky svědky nebyly

Ve druhém poločase se obě mužstva snažila překlopit misky vah na svoji stranu, ale žádná z dalších šancí se již neujala. Zápas tak skončil 1:1 a oba dva celky si tak poctivě body rozdělily. 



Ohlasy k zápasu


SK Zlechov
Petr Štangl: První polovinu prvního poločasu jsme byli lepším mužstvem, ale nepodařilo se nám vstřelit více branek, i když jsme šance k tomu měli. Hosté před poločasem vyrovnali, když jsme neubránili standartku. Druhý poločas byl vyrovnaný a zápas tak skončil spravedlivou remízou.

1. FC Polešovice
Honza Andrýsek: Zlechov byl po dozvukách hodů, což bývá náročná akce o jejíž skutečnosti jsme se v Polešovicích několikrát přesvědčili. Brzký výkop tak, měl ulehčit práci hostům. Opak se stal pravdou hned v 11.minutě, Blaha nešťasntně odkopl balón, po kterém následoval centr za obranu a následovala šibenice, kterou trefil Michal Salinger. Zlechovští se stejně neubránili výtkám z řad jejich fanoušků, kteří jim dávali včerejší zábavu pořádně sežrat. Fotbal to nebyl nejhezčí. Ke konci prvního poločasu se ale podařilo srovnat stav po načechraném centru Ondry Crly na Jardu Slávka, jehož hlavička překonala polešovského Michala Červinku. Druhý poločas byl již bezbrankový. O často přerušované hře svědčí i 10 žlutých karet.



Sestavy


SK Zlechov
M. Červinka [-] - M. Velcr [-] , M. Salinger [-] , F. Kedra [-] , D. Hradil [-] (46. L. Dvorský [-] ) , H. Vaněk [-] (79. T. Jurča [-] ) , M. Bělaška [-] , T. Vaněk [-] , R. Mikula [-] (36. P. Štangl [-] ) , M. Balíček [-] (85. M. Němčický [-] ) , I. Golian [-]

1. FC Polešovice
M. Pavela [-] - J. Náplava [-] , A. Jašek [-] , R. Uherek [-] (62. T. Gabriel [-] ) , E. Měšťánek [-] , J. Vaculík [-] , O. Crla [-] , T. Ficek [-] (82. F. Lapčík [-] ) , F. Silný [-] (72. M. Ficek [-] ) , R. Blaha [-] , A. Machala [-]

Počet diváků: 120. Rozhodčí: VYMAZAL René - SUCHARSKI Daniel, ZALABÁK Kamil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     28. 10. 2023 23:07

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     28. 10. 2023 11:17

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2023 11:42

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2023 15:19

Tip experta: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2023 21:32

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2023 07:49

Tip: remíza

Zlechov sbírá body hlavně doma a na podzim doma ještě neprohrál a neporazitelnost zvládne udržet i proti Polešovicím i když to bude velmi těžké.