1:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.10.2023 10:00

10.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. C, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Podle tabulkového postavení to měl být jednoznačný zápas. Realita však byla úplně jiná


Branky


10

Fotbalisté Traplic na hodovou sobotu sice vedli jako první, ale svoje vedení neudrželi

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Díky chybě domácího gólmana hosté vyrovnali

V netradiční čas v sobotu začalo utkání mezi Traplicemi a hosty z Topolné. Ačkoliv se jednalo o souboj předposledního s druhým, výsledek a ani hra tomu neodpovídala. Nejprve šli do vedení domácí fotbalisté. V 8. minutě zápasu se dokázal prosadit Rozhon, když se po střele domácího útočníka míč odrazil přímo k němu a ten neměl nejmenší problém dorazit balón do sítě. Hosté jakoby zaskočení nevěděli, co si počít. Ve 29. minutě však bylo srovnáno. Domácí brankář se vydal na výlet před vápno a fatální hrubkou namazal Foltýnovi, který neměl problém dopravit míč do sítě. 

Druhá půle už žádnou branku nepřinesla

Ve druhém poločase se už žádná gólová hitparáda nekonala. Domácí fotbalisté hráli zejména ze zabezpečené obrany a hosté se snažili s výsledkem něco udělat. Topolná hrozila spíše z dobře zahrávaných standartních situací, ale bohužel pro ně se žádná nepodařila proměnit. Zápas tak skončil 1:1. Nebýt fatální hrubky domácího brankáře, bůhví, jak by zápas dopadl. 



Ohlasy k zápasu


TJ Traplice
Tomáš Kolínský: Určitě jsme chtěli na hody před domácími diváky vyhrát. Vedli jsme, pak jsme dostali bohužel lacinou branku. Na konci utkání nás hosté celkem mleli a měli tam hodně zavaru. Ale jasných tutovek jsme měli za celý zápas nejspíš více my. Takže když to shrnul, tak nakonec bod asi bereme .

TJ Topolná
Ondřej Hoferek - trenér: Dnesni utkání příliš krásy nepřineslo, bylo k vidění spoustu nepřesnosti a osobních soubojů . Domácí šli do vedení když proměnili dorážku do prazdne branky. My jsme vyrovnali po chybě domácího gólmana Foltýnem. V druhém poločase jsme již byli lepším týmem, bohužel jsme nedotáhli do gólového konce slibně rozehrané akce a neproměnily dobrě zahravané standartky. Pro nás je bod málo, je to velká ztráta.



Sestavy


TJ Traplice
R. Kutálek [-] - R. Gelien [-] , P. Matejkovič [-] (76. M. Urbanovský [-] ) , T. Trávník [-] , V. Trávníček [-] , D. Hejda [-] (88. L. Blecha [-] ) , J. Rozhon [-] (82. P. Dudešek [-] ) , T. Kolinský [-] , R. Obdržálek [-] , L. Matejkovič [-] , B. Krpal [-]

TJ Topolná
J. Mikel [-] - A. Pavlica [-] , A. Lapčík [-] , D. Zelinka [-] , M. Bartoš [-] - J. Mikoška [-] , J. Hoferek [-] , P. Haša [-] , A. Horsák [-] - P. Hoferek [-] (18. A. Sedlář [-] ) , J. Foltýn [-]

ŽK: 62. R. Gelien , 72. R. Obdržálek - 90. A. Sedlář .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: BUCHTOVÁ Natálie - BARTOŇ Pavel, ŠEVČÍK Igor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

David Kolínský

Expert: David Kolínský
Tip experta: výhra domácích

První překvapení na hodovou sobotu

Tip: výhra hostů

opět 0:1 :))

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů