5:1
(2:0)
89. J. Rozhon (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2023 15:30

7.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. C, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácím to na třetí pokus vyšlo a berou doma 3 body


Branky


35. L. Belant , 46. Z. Tomešek , 68. Z. Tomešek (p.) , 81. H. Karásek , 91. J. Mugo - 89. J. Rozhon (p.)
11

Hostující fotbalisté nedokázala navázat na poslední vzájemné utkání v poháru a prohráli vysoko 5:1

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Série standartek hostům ke gólu nepomohla

Od úvodu domácí drželi míč na kopačkách a soupeři míč moc nepůjčovali. Do první šance se dostal po krásné přihrávce Zábojník, z úhlu ale Kutálka neprostřelil. Hosté hráli v bloku, spoléhali na proti)toky a standartní situace, Buchlovice se nemohly proti pečlivé obraně prosadit a tak se dlouho čekalo na gól. Ve 35. minutě se prosadil domácí Belant, když přízemní střelou poslal Buchlvice do vedení. Ve 45. minutě se k míči na hranici šestnáctky dostal Tomešek a poslal jej přesně k tyči. To bylo v prvním poločase všechno. 

Traplice dokázaly už jen v 89. minutě kosmeticky upravit z penalty

V 67. minutě zápasu Karásek vystihl rozehrávku gólmana a po faulu byla nařízena penalta. Tu proměnil Tomešek a domácí šli do vedení 3:0. V 81. minutě Karásek vypressoval obránce a šel z úhlu sám na brankáře. Ten jeho střelu vyrazil k jeho bratrovi Hubertvoi a ten už dokázal míč dopravit do sítě. Traplice zásluhou Rozhoňe snížili v předposlední minutě zápasu z pokutového kopu. Definitivní tečku za utkáním však udělal Mugo a upravil na konečných 5:1. Hosté tak na první vítězství v sezóně stále čekají. 



Ohlasy k zápasu


TJ Buchlovice
René Krystýnek - trenér: Od začátku utkání jsme byli více na míči. Soupeř ale hrál na čtyřiceti metrech a dobře bránil. Až do prvního gólu jsme hráli spíše na vlastní polovině a nebyli příliš nebezpeční. Chyběla nám lepší finální fáze, rychlý přechod do útoku. Hráli jsme pomalu. Až Vašek pasem za obranu našel Belanta a ten nás ranou z otočky poslal do vedení. Do konce poločasu jsme vystupňovali náš tlak, soupeř nic neměl. Před přestávkou jsme udeřili podruhé, když Tomešek si zasekl míč na levou nohu a uklidil jej k tyči. Ve druhém poločase jsme byli daleko aktivnější, lepší a také nebezpečnější než hosté, kteří chybovali a my z penalty nařízené za faul na Matěje Karáska odskočili na 3:0. Podruhé v zápase se prosadil Tomešek, který prostřelil gólmana. Dál jsme byli lepší a po průniku Matěje Karáska hostující brankář míč jen vyrazil a Hubert Karásek balon uklidil k tyči. Poté přišla naše nepozornost vzadu, když jsme udělali zbytečnou penaltu, po které soupeř snížil na 4:1. V závěru jsme měli ještě nějaké šance a po krásném průniku Matěje Karáska střídající James Mugo upravil na konečných 5:1. Celkově to byl poklidný zápas. My jsme byli od začátku lepší. Byla jen otázka času, kdy udeříme. Chyběl nám stoper Martin Kořínek a také Robert Lukeštík. Jsem rád, že jsme Traplicím oplatili debakl z poháru. Chtěli jsme jim to vrátit ještě víc, ale výsledek bereme.

TJ Traplice
Roman Gelien: Domácí zvítězili i díky domácímu pomeznímu. Traplice bojovaly až do konce, ale takhle velká marodka je pro hostující tým velký problém pro zbytek podzimu.



Sestavy


TJ Buchlovice
P. Valeš [-] - J. Kořínek [-] , O. Vašek [-] (64. H. Karásek [-] ) , M. Karásek [-] , Z. Tomešek [-] (73. J. Mugo [-] ) , P. Dovrtěl [-] (73. J. Njambi [-] ) , M. Hromada [-] , L. Belant [-] , P. Kunc [-] , L. Kovářík [-] , P. Zábojník [-]

TJ Traplice
R. Kutálek [-] - P. Matejkovič [-] , F. Talák [-] (64. T. Hanák [-] ) , T. Trávník [-] , V. Trávníček [-] , D. Hejda [-] , J. Rozhon [-] , T. Kolinský [-] , R. Obdržálek [-] , L. Matejkovič [-] , R. Gelien [-] (79. L. Blecha [-] )

Počet diváků: 150. Rozhodčí: MAJZLÍK Pavel - FRIDRICH Denis, TOMEŠEK Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

David Kolínský

Expert: Roman Gelien
Tip experta: výhra hostů

Překvapení kola bude v Buchlovicích, kde Traplice zvítězí

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Ořechov 19 67:29 41
2 TJ Buchlovice 19 39:25 37
3 TJ Topolná 19 30:20 36
4 1. FC Polešovice 19 34:27 33
5 TJ Zdounky 19 48:31 33
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 David Moravec 19
2 Martin Bartek 19
3 Martin Zálešák 17
4 Jakub Kowalík 16
5 David Červenka 15
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 74 59,2% 0
2 David Večeřa 60 53,6% 0
3 Petr Štangl 49 55,1% 0
4 Ladislav Beran 39 50,6% 0
5 Tomáš Krejča 39 52,7% 0
Zobrazit celou tabulku