Ostrožská Nová Ves bere opět body. Proti silné Topolné se to určitě počítá


Branky


55. B. Šálek (p.) - 29. A. Horsák
11

Hosté si vezou z Nové Vsi jeden bod. Byli jsme svědky taky třech penalt, které se proti hostům kopaly

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nová akvizice od této sezóny Horsák poslal hosty do vedení

Topolná šla do vedení ve 29. minutě. Po krásné akci z levé strany se do šance dostal hostující Horsák a počínal si v ní jaké zkušený mazák a akci zakončil gólem. Domácí mužstvo mělo taky své šance a tu největší z nich zneškodnil hostující brankář Mikel. Do kabin se tak šlo za stavu 0:1.

K vidění hned tři penalty

Do druhého poločasu nastoupila ONV v úplně jiném rozpoložení a začala hosty více a více tlačit. Nejprve po faulu na střídajícího Kadaše nedokázal domácí Beníček proměnit první penaltu. 5 minut nato byla nařízena druhá penalta. Tu se domácím taktéž nepovedlo proměnit. Do hry však vstoupil hlavní arbitr zápasu a byla k vidění věc, kterou vidíme spíše v ligových utkáních. Nechal penaltu z důvodu dřívějšího vyběhnutí brankáře opakovat. Tu nadvakrát proměnil Šálek a vyrovnal tak zápas na konečných 1:1. 



Ohlasy k zápasu


FK Ostrožská Nová Ves
Ladislav Beníček: Asi spravedlivá remíza. Druhý poločas jsme však mohli skóre i otočit. Stačilo proměnit obě penalty. Hosté ve druhém poločase vypadli z tempa a mohli jsme toho využít. Škoda.

TJ Topolná
Jakub Mikel - brankář: V prvním poločase měl soupeř jednu 100 procentní šanci, kterou jsem chytil. Jinak jsme je k ničemu nepustili. Bohužel jsme z naší dominance vytěžili pouze jednu branku. Druhý poločas byl z naší strany vlažnější a soupeř srovnal hru. Pak přišla velká onemanshow v podobě pomezního rozhodčího. Faul na hranici šestnáctky, kterou hlavní posoudil jako přímý volný kop posunul na penaltu. Tu jsem chytil. Za 5 minut se situace opakovala znovu, tentokrát kvůli ruce. Tu jsem taktéž chytil. Pomezní ale nelenil a nechal penaltu opakovat, z důvodu, že jsem nestál na brankové čáře. Ta se napotřetí podařila domácím proměnit. Kdyby gól nepadl, asi tam penalty kopeme ještě doteď. Zbytek utkání plný frustrace se už jen dohrál.



Sestavy


FK Ostrožská Nová Ves
A. Boček [-] (68. A. Blažek [-] ) - P. Lorenc [-] , R. Obal [-] (96. T. Lorenc [-] ) , R. Jelének [-] , M. Pšurný [-] , J. Ťok [-] , B. Šálek [-] , M. Herák [-] , O. Machala [-] , A. Grebeníček [-] (46. T. Kadaš [-] ) , L. Beníček [-] (79. J. Jurásek [-] )

TJ Topolná
J. Mikel [-] - A. Lapčík [-] , D. Zelinka [-] , A. Válek [-] - T. Dleštík [-] (98. D. Podlas [-] ) , M. Bartoš [-] (73. V. Babych [-] ) , J. Mikoška [-] , A. Horsák [-] , J. Hoferek [-] - P. Haša [-] , J. Foltýn [-] -

ŽK: 43. A. Horsák , 60. A. Lapčík , 83. D. Zelinka .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Katrňák Milan - DOSTÁLEK Josef, BEDNÁŘ Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

David Kolínský

Expert: Roman Gelien
Tip experta: výhra hostů

Zde favorizuji hostující tým, který těsně zvítězí

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů