1:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2023 16:00

5.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. C, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas Buchlovic s neporaženou Topolnou skončil dělbou bodů


Branky


9

Dosud neporažená Topolná přijeli do Buchlovic získat nějaké body, což se hostům taky podařilo

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli bez branek

V prvním poločase jsme sice žádnou branku neviděli, ovšem šancí bylo dost. Zejména hostující mužstvo hrající na vlně euforie z posledních zápasů mělo podle slov trenéra hostů svůj nejlepší poločas v sezóně. Fotbalisté Topolné dobře kombinovali a vytvořili si stoprocentní šance, které lapil domácí brankář. Do kabin se tak šlo za stavu 0:0 pro oba celky. 

Oba týmy po jednom gólu

Druhý poločas už jsme přeci jenom nějaké branky viděli. V 52. minutě zápasu šli hosté do vedení. Jejich hráč Zelinka dokázal nabídnutou šanci hlavičkou využít a Topolná tak vedla 0:1. Buchlovice se dočkaly vyrovnání asi šestnáct minut před koncem řádné hrací doby. Brejkovou situaci využil Hromada, který po centru ze strany uklidil balón po zemi a vyrovnal tak zápas na konečných 1:1. Buchlovice a Topolná si tak ze zápasu odnášejí po jednom bodu do tabulky. 



Ohlasy k zápasu


TJ Buchlovice
René Krystýnek - trenér: Pro nás je to dobrý bod. Topolná nastoupila do utkání lépe a v prvním poločase byla herně lepší. Hned v úvodu nás podržel brankář Valeš, který bravurně zneškodnil hlavičku směřující pod břevno. Soupeř byl dal aktivní, přidával na obrátkách. My byli spíše zatažení, hráli zbloku. Další dvě velké šance hostů zneškodnil gólman Valeš. Na druhé straně náš Jakub Kořínek povedenou ranou z pětatřiceti metrů nezaskočil gólmana, který střelu vyrazil. Do druhé půle jsme nastoupili lépe, přestože jsme celkem brzy inkasovali. Hostující hráč hlavou uklidil míč do sítě. My jsme však stupňovali tempo a šli si za vyrovnáním. Po jasném faulu na Karáska jsme se dožadovali penalty, kterou rozhodčí neodpískal. Pak tam byl ještě jeden sporný moment ve vápně soupeře, ale znovu se penalta nekopala. Na druhé straně hrozili i hosté. My jsme nakonec výsledek srovnali Hromadou, který po centru ze strany uklidil balon po zemi na brány. Ke konci byla na trávníku i lehká pošťuchovačka, ale jinak bylo utkání celkem klidné. Nám chyběl Tomešek, který je na dovolené. Pochválit musím brankáře Petra Valeše, který byl mužem zápasu.

TJ Topolná
Ondřej Hoferek - trenér: V prvním poločase jsme hráli velmi dobře. Byl to náš nejlepší výkon v sezóně. Dobře jsme kombinovali a vytvořili si asi tři stoprocentní šance. Do druhého poločasu vstoupily lépe Buchlovice a hra se vyrovnala. Bod je nakonec asi spravedlivý.



Sestavy


TJ Buchlovice
P. Valeš [-] - O. Vašek [-] (61. H. Karásek [-] ) , J. Kořínek [-] (82. L. Kovářík [-] ) , R. Lukeštík [-] (71. J. Njambi [-] ) , M. Karásek [-] , T. Belant [-] , P. Dovrtěl [-] , M. Hromada [-] , L. Belant [-] , M. Kořínek [-] , P. Zábojník [-]

TJ Topolná
J. Mikel [-] - A. Pavlica [-] , A. Lapčík [-] , D. Zelinka [-] - J. Mikoška [-] , A. Horsák [-] , P. Hoferek [-] , J. Hoferek [-] (76. V. Babych [-] ) , M. Bartoš [-] (90. J. Mikoláš [-] ) - J. Foltýn [-] (76. T. Dleštík [-] ) , P. Haša [-]

ŽK: 63. M. Kořínek , 89. J. Njambi - 60. D. Zelinka .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: SKALICKÝ Libor - KATRŇÁK Milan, BLAHO Cyprian (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

David Kolínský

Expert: Honza Andrýsek
Tip experta: výhra domácích

Dávám 1. Opět zápas v opačném gardu. Tím myslím, že Buchlovice si přinesly více kvality z vyšší ligy a myslím, že vyhrají.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích