3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2023 16:30

4.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. C, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Topolná porazila Slavkov rozdílem třídy


Branky


10

V dusném počasí se představily celky Topolné a Slavkova. Domácí fotbalisté zápas vyhráli o tři branky

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zásluhou Hoferka šli domácí brzy do vedení

Ihned v 5. minutě zápasu se do šance dostal domácí tým. Topolná zahrávala rohový kop, na který si na zadní tyč zaběhl domácí kapitán Hoferek a nemýlil se. Po první brance se hra přelévala ze strany na stranu, ale více ze hry měli domácí. Ti měli v prvním poločase ještě další šance ke skórování, které však nevyužili ať už díky netrefení branky a nebo perfektním zákrokem hostujícího brankáře. Do kabin tak šel spokojenější domácí tým.

Foltýn dvěma góly rozhodl o výhře svého celku

Do druhého poločasu udělal Slavkov změnu v sestavě a hra byla z jeho strany o poznání lepší. Více drželi míč a hnali se za vyrovnáním. Opět měli několik slibných šancí, ale nedali. Zákonitě tak přišel trest, kdy v 79. minutě zápasu po akci na druhé straně, se ve vápně prosadil Foltýn. Dvě minuty nato se mu to povedlo opět, když pohotově doklep dorážku do sítě. Poté už se utkání dohrávalo víceméně z povinnosti. Topolná tak výsledkem 3:0 dokázala zvítězit a připisuje si další 3 body do tabulky.



Ohlasy k zápasu


TJ Topolná
Ondřej Hoferek: Vyšel nám vstup do zápasu když po dobře zahraném rohu na přední tyč skóroval hlavou Hoferek Pavel . Celý první poločas byl v naší režii když jsme kontrolovali hru a měli více šancí . V druhém poločase Slavkov zjednodušil hru. Nakopávané balóny dobře hrající obranu pokryla. Naši herní převahu korunoval dvěmi brankami Foltýn Jan . S výsledkem i bojovným výkonem jsem spokojený.

TJ Sokol Slavkov
Martin Chovanec: Nedělní zápas byl utrpení. Hrálo se v obrovském dusnu. Topolné chybělo pár hráčů ze základní sestavy, ale i tak měla silný tým. Nám chyběli dva hráči základní sestavy. Začátek utkání spíše v režii Topolné, ale my jsme nějaké šance taky měli. Abych to celé tak shrnul, tak výsledek zápasu mohl být pro domácí lepší, mohli dát více branek, taky mohli o pár gólů prohrát a mohla být i remíza. Takový byl vývoj.



Sestavy


TJ Topolná
J. Mikel [-] - A. Pavlica [-] , A. Lapčík [-] , D. Zelinka [-] (76. D. Podlas [-] ) - J. Mikoška [-] , A. Horsák [-] , P. Hoferek [-] , J. Hoferek [-] (82. V. Babych [-] ) , T. Dleštík [-] - J. Foltýn [-] (85. J. Foltýn [-] ) , P. Haša [-] -

TJ Sokol Slavkov
M. Gregor [-] - J. Šmehlík [-] , J. Michalec [-] - L. Ondra [-] , V. Kůřil [-] , V. Berkela [-] , J. Kotek [-] - M. Halík [-] (46. D. Hrbáč [-] ) , L. Man [-] (61. M. Husták [-] ) , P. Škařupa [-] - M. Chovanec [-]

ŽK: 31. T. Dleštík - 76. P. Škařupa , 84. D. Hrbáč .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: ROCHOVANSKÝ Pavel - BLAHO Cyprian (N), ŠIMEK Libor (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

David Kolínský

Expert: Ondřej Hoferek
Tip experta: výhra domácích

V druhém domácím zápase přivítáme Slavkov, sestava nebude úplně optimální, přesto věřím že potrvdíme výkon s prvního domácího utkání s Polešovicemi a posíleny Slavkov porazíme rozdílem dvou branek. Tip 3:1

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích