Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.08.2023 17:00

1.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. C, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Buchlovice si po nevydařeném pohárovém utkání spravily chuť


Branky


6

První kolo ve Slavkově nakonec znamenalo pro domácí ztrátu všech tří bodů. Naopak hosté můžou být se svým výkonem spokojeni.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hektická první pětiminutovka

Buchlovice se do svého soupeře zakously hned na začátku a ve 2. minutě zápasu kopaly rohový kop, který se snesl až ke Karáskovi, který střelou na zadní tyč poslal hosty do vedení. Domácí se však nenechali zaskočit a ihned ve 4. minutě zápasu srovnal po standartní situaci Halík. 20. minuta zápasu a hosté šli znovu do vedení. Po volném přímém kopu se hezky trefil Belant. Buchlovice měly více ze hry, ale ve 38. minutě pro ně přišel trest. Po rohovém kopu vyrovnal domácí Šmehlík. Za toho stavu šly oba celky do kabin.

Branky už padaly pouze do domácí sítě

Spíše nezáživná první dvacetiminutovka žádný větší moment nepřinesla, ale v 68. minutě se prosadl Kořínek. Po rohovém kopu se míč dostal až k němu a ten se s ničím nepáral a napálil míč pod břevno. Definitivní tečku za zápasem udělal v 87. minutě hostující Mugo, který těžil z akce započaté Tomeškem a Hromadou. Buchlovice tak daly zapomenout na nepovedený pohárový zápas a vezou si ze Slavkova všechny tři body. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Slavkov
Martin Chovanec: Buchlovice měly mladý a běhavý tým. U nás se projevilo to, že máme z větší části tým obměněný a v přípravě jsme neodehráli jediný zápas. Takže se s klukama poznáváme až teď v průběhu sezony. Buchlovicím pomohla rychle vstřelená branka, kdy po centru z boku skórovali. Většinu zápasu byli borci z Buchlovic běhavější a bylo na nich poznat, že se více znají. Ve druhém poločasu jsme udělali změnu rozestavení a už nás tolik nepřehrávali, ale my jsme nebyli schopni vystřelit na branku. Doplatili jsme na obměnu mančaftu a to, že ještě nemáme dostatečně natrénováno.

TJ Buchlovice
Trenér TJ Buchlovice: Jsem rád, že jsme utkání zvládli. Zápas jsme měli od začátku ve svých rukou. Škoda, že jsme neproměnili další šance, rozhodnuto mohlo být daleko dříve. Soupeře jsme dál přehrávali, byli jsme více na míči, ale v první půli jsme neubránili dvě standartní situace, což je naše největší slabina a budeme na tom muset zapracovat.



Sestavy


TJ Sokol Slavkov
M. Gregor [-] - R. Stojaspal [-] , J. Omelka [-] , J. Šmehlík [-] , J. Michalec [-] - J. Kotek [-] , M. Chovanec [-] (84. L. Ondra [-] ) , R. Sládeček [-] - M. Halík [-] (78. V. Rijak [-] ) , P. Škařupa [-] , L. Man [-] (46. D. Hrbáč [-] ) -

TJ Buchlovice
D. Černota [-] - J. Kořínek [-] (81. J. Njambi [-] ) , M. Karásek [-] , Z. Tomešek [-] , P. Dovrtěl [-] , M. Hromada [-] , L. Belant [-] , M. Kořínek [-] , H. Karásek [-] (60. O. Vašek [-] ) , L. Kovářík [-] , P. Zábojník [-] (28. J. Mugo [-] )

ŽK: 36. R. Stojaspal , 49. J. Kotek - 76. Z. Tomešek .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: MARTINÁK Jan - KATRŇÁK Milan, FRIDRICH Denis.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra domácích

Domácí využijí domácího prostředí, i když Buchlovjani po sestupu jsou nečitelní.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích