3:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.11.2023 14:00

1.kolo, Olomoucký | 1.A třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas na těžkém terénu rozhodl Krajc


Branky


4

Do Hodolan přijely hosté z Kralic na Hané. Zápasu nepomohl terén, který byl mokrý. Zápas nepřinesl moc podívané, ale čtyři branky diváci viděli. V prvním poločase šli domácí do vedení. V druhém poločase dokázali hosté srovnat, ale vyrovnaný stav dlouho nevydržel a domácí si vzali vedení zpátky na svoji stranu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedení domácích

Zápas se po deštích odehrál na těžkém a mokrem terénu, který ke kvalitnímu fotbalu příliš nepomohl. První poločas příliš nepřinesl, ale jedna branka přece jen padla. Ve 33. minutě poslal Wenzel míč levou nohou do šibenice, která znamenala vedení 1:0 pro Hodolany. Hosté na inkasovanou branku už zareagovat nedokázali. Všechno podstatné se odehrálo až v druhém poločase, proto se Pp brance Wenzela se odcházelo do kabin za těsného vedení domácích.

Branky v posledních patnácti minutcáh

Druhý poločas pokračoval v podobném tempu, jako první poločas a ze začátku příliš šanci nepřinesl. Diváci se další branky dočkali až patnáct minut před koncem zápasu. Po závaru ve vápně Kralic se hosté dostali k rychlému brejku, díky kterému se dostali k bráně hostí, kde se k míči dostal Petrík, který vyrovnal stav utkání na 1:1. Vyrovnaný stav nevydržel příliš dlouho. V 82. minutě se uvolnil obránce Krajc, který střelou na zadní tyč poslal domácí do vedení 2:1. V závěru zápasu přišla pojistka pro domácí barvy. Dočkal, který přišel na hřiště v 80. minutě se dostal k míči a v 87. minutě pojistil tři body pro domácí Hodolany, když dostal míč do sítě na 3:1. V posledních minutách už hosté branku přidat nedokázali. Všechny tři body zůstávají v Hodolanech. Hosté sahali po dalších bodech, ale nakonec na ně nedosáhli.



Ohlasy k zápasu


FC Sigma Hodolany
Milan Kovařík: Nekoukatelný zápas rozhodla větší produktivita.

FC Kralice na Hané
Petr Mrázek: Bude doplněno.



Sestavy


FC Sigma Hodolany
J. Zbořil [-] - M. Strnad [-] , L. Onofrej [-] (80. D. Dočkal [-] ) , M. Konvička [-] (25. J. Charamza [-] ) , D. Švancara [-] , P. Mráček [-] , Z. Krajc [-] , P. Sládek [-] , A. Čech [-] (60. M. Heinz [-] ) , J. Wenzel [-] , T. Alka [-]

FC Kralice na Hané
F. Moláček [-] - J. Petrík [-] , R. Schvarz [-] , O. Novotný [-] , L. Dvořák [-] , R. Petržela [-] , R. Lejsek [-] (70. S. Bross [-] ) , A. Jurtík [-] , R. Dokoupil [-] , J. Hlačík [-] , D. Hoffman [-]

ŽK: 35. R. Lejsek .
Hráči zápasu: J. Wenzel - J. Petrík .
Počet diváků: 360. Rozhodčí: VYBÍRAL Honza - VILÍMEK Šimon, BRÁZDIL Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2023 14:17

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2023 13:17

Tip: výhra domácích