4:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.10.2023 14:30

12.kolo, Olomoucký | 1.A třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kovalovice si připisují další domácí vítezství


Branky


4

Do Kovalovic přijely hosté z Kralic na Hané. Domácí šli do vedení ve 20. minutě. Po chybě hostů těsně před poločasem přidali domácí další branku. V druhém poločase musel předčasně do sprch domácí golman Švec, za kterého šel do brány hráč Krčmář. Byli to ovšem domácí, kteří přidali dvě branky a připisují si další domácí vítezství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvě branky domácích

Do Kovalovic přejely Kralice, které se na vlastní kůži mohli přesvědčit, že Kovalovicím to letos doma šlape. Ve 20. minutě šli domácí do vedení. Z obrany vyjel Kantor, kterého už nikdo nedokázal zastavit a poslal domácí do vedení 1:0. Hosté měli náznak šancí, ale žádná v síti neskončila. Těsné před poločasem přišla chyba v hostujících řadách. Po chybné rozehrávce se k míči dostal Židlík, který nabídnutou šanci neodmítl a poslal domácí do dvoubrankového vedení 2:0. V závěru mohli hosté snížit, ale míč do sítě nedostali. Nic dalšího se už v prvním poločase nestalo a rozhodčí ukončil poločas za tohohle stavu.

Červená karta pro golmana domácích

Do druhého poločasu přišly oba týmy za stejného složení. Po deseti minutách druhého poločasu přišel nový náboj. V 56. minutě dostal Cibulka dlouhý míč za obranu, za kterým šel i domácí brankář Švec, jenže k míči se dřív dostal Cibulka, kterého následně Švec fauloval. Brankář domácích musel předčasně do sprch. Místo něj musel do branky hráč z pole Krčmář. Hosté získali šanci na snížení stavu utkání, ale Krčmáře v bráně skoro neprověřili. Naopak domácí v závěru zápasu dokázali využít rizikové hry hostů. Nejprve se v 88. minutě prosadil Řezáč na 3:0. Za dvě minuty se podruhé v zápase prosadil stoper Kantor na 4:0. Ve dvou nastavených minutách se už nic nezměnilo a rozhodčí ukončil utkání. Pro Kovalovice je to další výhra v domácím prostředí.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kovalovice
Marek Ševeček: Z naší strany solidní výkon. Soupeř nás úplně neprověřil a řekl bych, že výsledek odpovídá zápasu.

FC Kralice na Hané
Petr Mrázek: Je škoda, že jsme si po červené kartě nedokázali vytvořit víc šancí, ale bylo to i tím, že jsme pak už kvalitu dopředu neměli. V závěru jsme už hráli na riziko.



Sestavy


TJ Sokol Kovalovice
V. Švec [-] - D. Židlík [-] (67. D. Židlík [-] ) , M. Řezáč [-] , M. Ohlídal [-] , D. Bíbr [-] , J. Palkovský [-] (74. O. Kejval [-] ) , D. Zavadil [-] , M. Šafránek [-] (67. P. Otáhal [-] ) , J. Krčmař [-] , T. Kantor [-] , M. Růžička [-]

FC Kralice na Hané
F. Moláček [-] - R. Schvarz [-] , J. Svozil [-] , O. Novotný [-] (56. L. Troneček [-] ) , P. Lichnovský [-] , J. Cibulka [-] , T. Mirga [-] (56. K. Žáček [-] ) , R. Lejsek [-] , R. Dokoupil [-] (75. L. Kovařík [-] ) , J. Hlačík [-] , D. Hoffman [-]

ŽK: 21. T. Kantor - 81. R. Lejsek , 82. D. Hoffman . ČK: 56. V. Švec .
Hráči zápasu: T. Kantor , J. Krčmař .
Počet diváků: 121. Rozhodčí: PANÁK Vít - HAUSNEROVÁ Monika, VACHUTKA Dušan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2023 12:17

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2023 18:21

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     17. 10. 2023 09:16

Tip: výhra domácích