J. Cibulka 2. (p.)
P. Kawij 45. (p.)
J. Dračka 72.
3:3
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.09.2023 16:00

5.kolo, Olomoucký | 1.A třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Diváci v Kralicích viděli šest branek a dvě červené


Branky


2. J. Cibulka (p.) , 45. P. Kawij (p.) , 72. J. Dračka - 11. O. Valsa , 62. Z. Šemro , 82. J. Pluháček
6

Domácí Kralice získaly první bod do tabulky pod vedením trenéra Mrázka. Diváci v utkání mezi Kralicemi a Slatinicí viděli dvě penalty, dvě červené a šest gólů. Utkání, které určitě nenudilo skončilo dělbou bodů po výsledku 3:3.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvě penalty pro domácí

Už od první minuty, mělo utkání co nabídnout. V 1. minutě po faulu ve vápně hostujících Slatinic nařídil rozhodčí penaltu pro domácí Kralice. K ní se postavil Cibulka a otevřel skóre zápasu – 1:0. Hosté dokázali odpovědět v 11. minutě. Valsa natáhl míč do vápna a střelou na zadní tyč dokázal srovnat -1:1. Už to vypadalo, že se do kabin bude odcházet za vyrovnaného stavu. Jenže ve 45. minutě, došlo k dalšímu faulu ve vápně hostí a rozhodčí nařídil druhou penaltu pro Kralice. K té se tentokrát postavil Kawij, který jí dokázal proměnit a poslal svůj tým do vedení – 2:1. Díky tomu odcházeli domácí do kabin za těsného vedení.

Dvě červené karty v závěru

Kralice celý zápas hrály v obraném bloku. Naopak hosté měli více ze hry a snažili se tenhle blok prorazit. To se Slatinici povedlo v 62. minutě. Přišel centr z boku k míči se mezi obránci dostal Šemro, který dostal balón do branky – 2:2. Hosté se snažili otočit skóre, ale v 72. minutě se dostaly Kralice do brejku. Dračka zvládl míč dostat do brány a vrátil vedení zpátky na stranu domácích – 3:2. Hosté ze Slatinice dokázali na tenhle gól odpovědět v 82. minutě. K míči se ve vápně dostal Pluháček, který střelou překonal golmana a srovnal utkání– 3:3. V závěru zápasu už žádný gól nepadl. V posledních čtyřech minutách dostali hosté dvě červené karty. Nejprve dostal druhou žlutou Kurfürst a poté dostal druhou žlutou Vronka.  Zápas tedy skončil remízou 3:3, díky které berou domácí Kralice první bod do tabulky.



Ohlasy k zápasu


FC Kralice na Hané
Petr Mrázek: Kluci k utkání přistoupili dobře. Já nejsem spokojený s výsledkem, ale jinak nemůžu vytknout vůbec nic. Bojovali a rvali se, a tak by to mělo být. Padlo šest branek, takže pro diváky taky dobrý zápas.

SK Slatinice
Patrik Hrabal: Zápas, který jsme hráli do zatažené obrany. Udělali jsme dvě penalty, ze kterých jsme dostali dva góly. Pak jsme dostali gól z brejku a museli jsme dotahovat.



Sestavy


FC Kralice na Hané
F. Moláček [-] - R. Schvarz [-] , R. Dokoupil [-] (46. T. Mirga [-] ) , O. Petržela [-] , J. Dračka [-] , J. Cibulka [-] , R. Petržela [-] (63. R. Lejsek [-] ) , P. Kawij [-] (46. D. Hoffman [-] ) , A. Jurtík [-] , P. Lichnovský [-] , J. Hlačík [-]

SK Slatinice
J. Kubíček [-] - O. Valsa [-] (61. J. Krajčovič [-] ) , R. Garzina [-] , J. Pluháček [-] , D. Vychodil [-] , Z. Šemro [-] , R. Kurfürst [-] , M. Škobrtal [-] , H. Vacek [-] (46. J. Vronka [-] ) , R. Muchka [-] , O. Novák [-]

ŽK: 40. J. Cibulka - 1. O. Valsa , 29. R. Kurfürst , 30. J. Pluháček , 74. Z. Šemro , 74. J. Krajčovič , 77. J. Vronka . ČK: 86. R. Kurfürst , 90. J. Vronka .
Hráči zápasu: R. Petržela - Z. Šemro .
Počet diváků: 82. Rozhodčí: MOTAL Radek - MAŠEK Marek, VACHUTKA Dušan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Jan Malysa

Expert: Ondřej Fojtík
Tip experta: výhra hostů

Kralice nejsou v optimálním rozpoložení Slatinice zvítězí.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů