5:0
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.08.2023 16:30

4.kolo, Olomoucký | 1.A třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj týmů bez bodů dopadl lépe pro domácí


Branky


11. M. Koutný , 36. M. Kurfürst , 41. S. Jemelka , 78. M. Kurfürst , 90. D. Hoffman (vl.)
5

V Želatovicích se odehrál zápas dvou týmu bez bodů. I přesto, že Kralice přijely už s lepší sestavou stále to na bod nestačilo a Želatovice zaslouženě berou tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápas v rukou domácích

První poločas začal aktivně a na první gól diváci nemuseli čekat moc dlouho. V 11. minutě se balón odrazil na hranici pokutového území ke Koutnému, který tvrdou ranou pod břevno otevřel skóre – 1:0. Hosté z Kralic si také vytvořili několik šancí, ale nedokázali je dotáhnout až do úspěšného konce. V 36. minutě domácí rychlou akcí z pravé strany dostali balón do vápna na Kurfürsta, který se nemýlil – 2:0. Za dalších pět minut přišla další akce domácích. Tentokrát levý záložník prošel levou stranu až na hranici vápna, kde střelou na zadní tyč po zemi překonal golmana – 3:0. Do konce poločasu už k žádné změně skóre nedošlo, a proto se do kabin odcházelo za tohoto stavu.

Pokles tempa zápasu

V druhém poločase už tempo zápasu lehce pokleslo. Domácí měli zápas pod kontrolou a podle toho i druhý poločas vypadal. Hosté se už k žádné vyložené šanci nedostali. Diváci si museli na další branku počkat až do 78 minuty, domácí prostrčili balón středem hřištěm a Kurfürst přehodil golmana – 4:0. Další a poslední branka přišla v úplném závěru zápasu. V 90. minutě přišla střela z pravé strany, kterou golman dokázal vyrazit nohou na hranici vápna. Z toho místa dorážel domácí hráč, který trefil břevno, od kterého se balón odrazil na malé vápno k Janotovi. V tu chvíli, ale Janota trefil na brankové čáře obránce, který chtěl balón odkopnou, ale trefil tyčku a od ní skončil balón v bráně – 5:0. Zápas se ukončil se stejným výsledkem a domácí si připisují první 3 body do tabulky.



Ohlasy k zápasu


FC Želatovice B
Němec Filip: Hráli jsme se soupeřem, se kterým asi každý bude získávat body, ale byli jsme lepší a vítezství jsme si zasloužili. Na druhou stranu bych vítezství nepřeceňoval, protože kvalita soupeře momentálně nedosahuje kvality 1.A třídy.

FC Kralice na Hané
Petr Mrázek: Domácí nastoupili v silném složení a vyhráli zaslouženě. My jsme šance taky měli hlavně z brejků, ale z velkých šancí jsme gól nedali.



Sestavy


FC Želatovice B
T. Čech [-] - P. Němec [-] , M. Mackovík [-] (63. L. Dlouhý [-] ) , L. Krejčíř [-] , J. Jemelka [-] (63. J. Janota [-] ) , M. Koutný [-] , M. Kurfürst [-] , S. Jemelka [-] , Š. Tomek [-] (69. T. Ťapťuch [-] ) , M. Bielko [-] (54. V. Němec [-] ) , R. Stavěl [-]

FC Kralice na Hané
F. Moláček [-] , R. Schvarz [-] , R. Dokoupil [-] , L. Dvořák [-] (79. L. Kovařík [-] ) , J. Dračka [-] (46. K. Žáček [-] ) , J. Cibulka [-] , R. Petržela [-] (63. T. Otáhal [-] ) , T. Mirga [-] , J. Petrík [-] (46. L. Troneček [-] ) , J. Hlačík [-] , D. Hoffman [-]

ŽK: 72. J. Hlačík .
Hráči zápasu: M. Bielko , M. Kurfürst - J. Cibulka .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: KOPECKÝ David - MAJER Pavel, VILÍMEK Šimon.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích