Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.08.2023 16:30

3.kolo, Olomoucký | 1.A třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vyrovnané utkání se zlomilo až v posledních patnácti minutách


Branky


41. F. Machač (p.) , 64. J. Gréč - 3. T. Kazár , 59. M. Vyskočil , 69. R. Toman , 75. T. Pospíšil , 78. R. Toman , 86. P. Pospíšil (vl.) , 89. M. Vyskočil
5

Beňov doma hostil Chválkovice. Stav utkání byl vyrovnaný až do 69. minuty, na gól hostí z penalty už domácí nezvládli zareagovat a stále jsou bez bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný poločas

První poločas začal chybou v rozehrávce Beňova, čehož využil hostující Kazár a už ve 3. minutě se měnilo skóre na 0:1. Hosté měli další brankové příležitosti, ale žádna neskončila v brance. Domácí začali být ke konci poločasu aktivnější, když ve 37. minutě trefil domácí J. Gréč břevno z přímého kopu. Za 4 minuty vybojoval Machač penaltu, ke které se i postavil a proměnil – 1:1. V prvním poločase se už nic nestalo, a proto se do kabin šlo za vyrovnaného stavu.

Gólová smršť v poslední čtvrthodině

Ve druhém poločase se po čtvrthodině hry měnilo skóre. V 59. minutě dal gól Martin Vyskočil a vrátil vedení zpátky na stranu hostí – 1:2.  Jenže na tuhle branku za pět minut odpověděl J. Gréč a stav byl zpátky nerozhodný – 2:2. Rozhodující moment přišel v 69. minutě, rozhodčí nařídil penaltu pro hosty. Domácí golman Dytrych chytil, ale vyražený míč dokázal Toman dorazit do branky – 2:3. Na srovnání už domácí nenašli sílu. V posledních 15 minutách domácím došli síly a inkasovali čtyři góly. Nejprve se trefil v 75. minutě T. Pospíšil – 2:4. Za další tři minuty dal svůj druhý gól Toman – 2:5. V 86. minutě si dal vlastní branku P. Pospíšil – 2:6. Na konečných 2:7 zvýšil svým druhým gólem v zápase Martin Vyskočil. Do 69. minuty vyrovnané utkání tedy končí výhrou hostí, celkem o pět branek. Tři body berou Chválkovice.



Ohlasy k zápasu


FC Beňov
Vladimír Nesňal: Hráči v horkém počasí, dokud měli sílu dřeli, bohužel dostáváme laciné góly a my se na branky naopak hodně nadřeme. Začátek sezóny nám tak nevyšel.

SK Chválkovice
Ondřej Fojtík: Zasloužené vítezství, hrálo se ve velkém vedru, ale kluci to zvládli a odmakali to až do konce.



Sestavy


FC Beňov
J. Dytrych [-] - J. Hrabal [-] , A. Caletka [-] , M. Janský [-] , M. Gregovský [-] , D. Navrátil [-] (70. J. Zbořilák [-] ) , M. Macháček [-] (77. J. Botor [-] ) , F. Machač [-] , J. Vávra [-] (64. P. Pospíšil [-] ) , J. Gréč [-] , M. Gréč [-]

SK Chválkovice
V. Zatloukal [-] - D. Bernatík [-] , M. Riabec [-] (56. R. Hubník [-] ) , J. Vališ [-] (83. F. Šincl [-] ) , M. Hrbáček [-] (72. M. Vyskočil [-] ) , M. Vyskočil [-] , R. Toman [-] , T. Pospíšil [-] , T. Kazár [-] , R. Výkrutík [-] , R. Penc [-]

ŽK: 21. F. Machač , 28. M. Gréč , 33. J. Vávra , 67. J. Hrabal - 13. R. Hubník , 38. T. Pospíšil , 41. J. Vališ .
Hráči zápasu: M. Macháček , J. Vávra - R. Toman , M. Vyskočil .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Chládek Miroslav - ABERLE Jiří, PETR Zdenek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Jan Malysa

Expert:
Tip experta: výhra hostů

Hosté si odvezou 3 body.

Tip: výhra domácích