2:2
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.11.2023 10:15

1.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Remíza v posledním zápase


Branky


24. P. Nosreti , 81. K. Klos - 39. L. Walecki , 41. P. Bijok
9

Markvartice na svém hřišti v posledním kole podzimní části přivítaly Záblatí. První půle převládala vyrovnanost utkání, v druhé lepší domácí, přesto se body krájeli. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Otočka hostů

V prvním poločase převládal vyrovnaný průběh, domácí udeřili po přímém kopu, kdy vypadl balón brankáři hostů Kollarovi a Patrik Nosreti už pouze doklepl míč do prázdné brány. Záblatí se snažilo kombinovat po stranách a následně centrivar před bránu domácích, vše ale posbíral vysoký zaskakující brankář Lumír Neuwirth. Hosté se dlouho nemohli dostat do obrany Markvartovic a vytvořit si nějakou větší šanci. Domácí bohužel v 39. minutě udělali chybu v obraně a následně Walecki dorážel do prázdné branky. Jen o dvě minuty později otočil skóre Bijok 1:2. Domácí poté hrozili z brejků, ale žádnou změnu už první poločas nepřinesl.

Přímý kop a chyba brankáře

Druhý poločas už ovládali prakticky jen Markvartovice, Záblatí se v druhé půli docela trápilo a moc šancí si nevytvořilo. Domácí poté z přímého kopu dokázali skórovat, když si brankář Záblatí nepohlídal svou stranu a srovnal Karel Klos. Utkání už žádné drama nenabídlo a zápas skončil remízou 2:2. 

Markvartice jsou velkým překvapením tohoto ročníku, jako nováček si vedly v podzimní části velmi dobře, tudíž jsme zvědaví co tento celek předvede na jaře!



Sestavy


TJ Sokol Markvartovice
L. Neuwirth [-] - T. Krumpholz [-] (47. D. Gloser [-] ) , D. Sedláček [-] , P. Sedláček [-] , T. Nguyen [-] (70. P. Šenkeřík [-] ) , P. Nosreti [-] (70. M. Smolka [-] ) , R. Kolaska [-] , M. Klos [-] , K. Klos [-] , M. Drnovský [-] , F. Adamčík [-]

FK Slovan Záblatí
P. Kollar [-] - P. Bijok [-] (74. P. Socha [-] ) , D. Socha [-] , L. Walecki [-] , J. Skokan [-] (69. P. Orihel [-] ) , A. Galusek [-] , D. Dendis [-] , L. Pilch [-] (74. T. Rozsíval [-] ) , T. Janoš [-] , D. Bratovanov [-] , J. Stošek [-]

ŽK: 55. K. Klos , 77. M. Drnovský - 23. J. Stošek .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: KLEČACKÝ Marek - CHÝLEK Martin, VOJKOVSKÝ Michael.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2023 08:08

Tip: výhra domácích