0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.10.2023 14:30

12.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jeden gól stačí


Branky


11

Ve 12. kole byl k vidění nejzajímavější duel mezi Záblatím, které přivítalo na svém hřišti Hlubinu. Utkání předem nasvěčovalo vyrovnanému průběhu, což se nakonec i vyplnilo. Hlubina aktuálně disponuje skvělou formou, v posledních zápasech se výrazně dostává výše v tabulce a dýchá na záda lídrovi z Vítkovic.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Standartní situace hostů

V prvním poločase skvěle hrající Záblatí si vytvářelo několik příležitostí ke skórování, ale buď obrana Hlubiny nepustila hráče domácích do těch největších nebo skvěle zachytal brankář Chudý, který občas vytáhl fantastické zákroky. Hosté byli nebezpeční víceméně jen ze standartních situací, ze kterých ale nic vytěžit nedokázali. První poločas skončíl bezbrankovou remízou.

Žluté karty hostů

Ve druhém poločase po chybě domácího Stoška a dobrém pressingu hostů se prosadil v 50. minutě Sztasak. Domácí po brance, jakoby se sesypali a už se nedostávali do tolika šancí jako v první půli, hra se hodně kouskovala, ze strany Hlubiny přišlo několik faulů, za které hosté inkasovali čtyři žluté karty. Záblatí se snažilo se do zápasu ještě dostat, ale přes obranu Hlubiny se už nedostali. Hlubina si odvezla všechny body a posunula se na druhé místo v tabulce se ztrátou  bodů na vedoucí Vítkovice.



Sestavy


FK Slovan Záblatí
P. Kollar [-] - P. Bijok [-] (80. J. Tomáš [-] ) , D. Socha [-] , L. Walecki [-] , P. Orihel [-] , J. Skokan [-] (65. T. Rozsíval [-] ) , D. Dendis [-] , T. Janoš [-] , A. Galusek [-] , D. Bratovanov [-] , J. Stošek [-]

TJ Unie Hlubina B
P. Chudý [-] - J. Padych [-] , D. Sztasak [-] , K. Lubojacki [-] (60. M. Hlobík [-] ) , J. Cinik [-] (78. M. Krištof [-] ) , L. Kovalovský [-] (58. O. Vašek [-] ) , J. Jesch [-] , E. Bocko [-] , M. Kočner [-] , P. Karel [-] , A. Foniok [-]

ŽK: 29. D. Dendis , 40. J. Skokan - 27. J. Padych , 42. L. Kovalovský , 75. P. Karel , 83. E. Bocko , 89. J. Jesch .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: IVANSKÝ Lumír - SIKORA Patrik, KUHN Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     21. 10. 2023 13:48
Petr Boráň

Expert: Luboš Pilch
Tip experta: remíza

Vzhledem ke stavu hrací plochy to bude vyrovnaný zápas, vyhraje ten kdo bude šťastnější, ale kdybych si měl tipnout, tak asi remízu.

Automatický komentář z expert tipu     21. 10. 2023 09:44

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2023 21:29

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2023 19:45

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2023 18:32

Tip: výhra domácích