Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2023 15:00

9.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

První místo mladíků Vítkovic


Branky


14

V 9. kole nastoupily zatím neporažené Vítkovice na půdě Šilheřovic, od mladého kádru Vítkovic se opět dal čekat aktivní a pěkný fotbal, což se také potvrdilo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skvělý poločas hostů

Hosté se ze začátku oťukávali, poté se dostávali více do hry z čeho vyplynuli také šance. Šilheřovice hrozily ze standartních situací, ale jejich pokusy vychytával brankář Hypš. Do 30. minuty byl zápas bez branky, až ve 32. minutě se po krásném přímém kopu prosadil Nieslanik a hosté šli do vedení. Tento stav i přes další standartky domácích vydržel až do 45. minuty, kdy se po rohovém kopu a skvěle nacvičeném signálu prosadil Sýkora. Hosté šli do šaten s jasným vedením 0:2.

Zbytečné drama

Vstup do druhé půle vyšel jednoznačně lépe Vítkovicím, když se po 3. minutách prosadil znovu Nieslanik a navýšil na 0:3. Poté se hosté dostali do velké šance, ale tu se nepodařilo proměnit a po faulu na domácího hráče se z přímého kopu prosadil také do šibenice Michal Vojtěch. Poté domácí ucítěli naději, což vyplynulo v další branku, když v 73. minutě snížil na 2:3 Hlaušek. Vítkovice si poté už vedení vzít nenechaly a po právu zatím suveréní celek Vítkovického béčka pod vedením Vítězslava Mooce a Martina Kaplera bere první místo, po zaváhání Záblatí.



Ohlasy k zápasu



MFK Vítkovice B
Trenér Vítkovic Vítězslav Mooc: Odehráli jsme velmi povedený zápas, kde jsme ale zbytečně druhý poločas dovolili soupeři průběh zdramatizovat, přesto jsme ale vyhráli, podle mě i zaslouženě.



Sestavy


TJ Sokol Šilheřovice
V. Drobec [-] - A. Herák [-] , M. Vojtek [-] (70. R. Ničman [-] ) , O. Sládek [-] (46. F. Václavík [-] ) , D. Horváth [-] (70. V. Hlaušek [-] ) , D. Lukáš [-] , A. Hanus [-] , P. Redzina [-] , P. Petr [-] , A. D' [-] , M. Valigůra [-]

MFK Vítkovice B
Z. Hypš [-] - R. Chylek [-] (87. A. Sýkora [-] ) , K. Tarasenko [-] , R. Vítek [-] (60. D. Surovec [-] ) , L. Tydlačka [-] , N. Sýkora [-] (75. A. Tobola [-] ) , T. Herák [-] , J. Holcman [-] , J. Hloch [-] , D. Nieslanik [-] , O. Tarasenko [-]

ŽK: 30. M. Valigůra - 67. D. Nieslanik , 90. J. Holcman .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: CHLEBOVSKÝ Bohumír - ROBENEK Bohumil, PORUBEK Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů