4:2
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.09.2023 15:00

9.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Forma Pilcha a Dudka


Branky


23. M. Mrva , 26. V. Dudek , 42. M. Ročňák , 90. V. Dudek - 50. P. Bijok , 59. L. Pilch
14

V 9. kole přivítala Hrabová lídra ze Záblatí. Hrabová se po neúplně dobrém startu zvedá a je to vidět nejen na výkonech, ale i na bodech. Záblatí je zatím suveréní a drží si první příčku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Trojka

V prvním poločase se hrál víceméně vyrovnaný fotbal, což sice nebylo úplně znát na průběhu, ale výkonostně určitě ano. Hosty trápila koncovka, naopak Hrabová svou aktivitu zužitkovala a v 23. minutě z rohového kopu těžil Mrva. Následně jen o 3. minuty se po chybě hostujícího brankáře se opět prosadil Dudek, který má skvělou formu. Těsně před pauzou na 3:0 upravil z poza vápna Ročňák a domácí Hrabová si do šaten odnesla slušný náskok.

Kousek od vyrovnání

Druhý poločas začal a Záblatí začalo stíhat Hrabovou, prvně se v 50. minutě prosadil Bijok a následně po 9. minutách Pilch, který je také ve skvělé formě a dokonce vede tabulku střelců. Hosté si samozřejmě vytvářeli další příležitosti k vyrovnání, ty ale zneškodnil brankář Chodura. Hrabová si definitivní pojištění přinesla až v 90. minutě po gólu Dudka, který upravil na konečných 4:2. Záblatí touto prohrou přišlo o první místo, které si následně vzaly do svých rukou Vítkovice.



Ohlasy k zápasu


TJ SOKOL Hrabová
Mrva Martin hráč: Do dnešního zápasu proti prvnímu týmu tabulky jsme byli namotivovaní, což se odrazilo ve výsledku prvního poločasu. Po snížení hostů na 3:2 jsme se museli bát o výsledek až do konce, ale nakonec jsme ti ubojovali a na konci přidali uklidňující gól.




Sestavy


TJ SOKOL Hrabová
M. Chodura [-] - R. Pešek [-] , M. Ročňák [-] , M. Slezák [-] (76. O. Václavek [-] ) , V. Dudek [-] , R. Drulák [-] , A. Volf [-] , M. Kulveit [-] (60. M. Gomola [-] ) , P. Honěk [-] , M. Mrva [-] (88. R. Šima [-] ) , M. Odstrčilík [-]

FK Slovan Záblatí
P. Kollar [-] - P. Orihel [-] (46. L. Pilch [-] ) , L. Walecki [-] , D. Bratovanov [-] , T. Janoš [-] , P. Bijok [-] , T. Rozsíval [-] (74. P. Socha [-] ) , A. Galusek [-] (81. L. Hájek [-] ) , D. Socha [-] (90. P. Cieslar [-] ) , D. Dendis [-] , J. Stošek [-]

ŽK: 31. M. Odstrčilík , 69. R. Pešek , 86. O. Václavek - 31. D. Socha , 90. D. Dendis .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: ŠERUDA Dominik - CHMIEL Marek, DYTKO Gustav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů