L. Neuwirth 19. (p.)
M. Klos 54.
K. Klos 58.
P. Nosreti 63.
4:3
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2023 16:30

4.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přestřelka, dvě penalty a bratrské duo


Branky


19. L. Neuwirth (p.) , 54. M. Klos , 58. K. Klos , 63. P. Nosreti - 9. M. Václavík , 49. D. Körner (p.) , 86. J. Adámek
9

Velmi zajímavé utkání se odehrálo ve 4. kole, kdy proti sobě nastoupily domácí Markvartovice a hostující Petřkovice, zápas nabídl zajímavou přestřelku, ve které padlo celkem 7 gólů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvě pencle

První poločas nabídl z obou stran velmi kvalitní fotbal, jako první udeřili hosté, když se už po 9. minutách rozvlnila síť v bráně Viktora Bůžka, autor branky byl Martin Václavík. Markvartovice si vytvářely dost šancí, ty ale nedokázaly využít. V 19. minutě po faulu na Karla Klose rozhodčí odpískal pokutový kop, který s přehledem proměnil Neuwirth. Markvartovice i nadále předváděly hodně ofenzivní fotbal, ale i nadále je trápila koncovka. Při stálém útočení zapomněli domácí na obranu a po brejkové situaci a následném faulu přišla penalta i na druhé straně, kterou také proměnil hostující Dieter Körner. Do šaten se tudíž šlo za vyrovnaného skóre.

Kouzelná devítiminutovka

Druhý poločas a fantastická devítiminutovka Markvartovic, které dokázaly udeřit hned třikrát, po brankách Mariána a Karla Klose přidal další branku Patrik Nosreti a Markvartovice rázem vedly o 3 góly. Výstavní branku trefil hlavně Marián Klos, který vyslal střelu z 25 metrů přímo pod vinkl brány hostů. Hosté s utkáním sice se snažili něco udělat, ale kromě branky Adámka v samotném závěru utkání už vyrovnání z kopačky Petřkovic nepřišlo. Utkání skončilo 4:3 a Markvartovice si připsaly vítězství.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Markvartovice
Kapitán Markvartovic Vlastimil Horák: No já to hodnotím, že to byl skvělý zápas kde již před zápasem v kabině panovala skvělá atmosféra a koucova taktika, že budeme hrát ofenzivní fotbal, který skončí vítězstvím 4:3, tak mu vůbec nebudou vadit 3 obdržené góly, tak jsme ho nechtěli zklamat. Ne všichni předvedli skvělý výkon a hlavně týmové ducha, že ikdyž jsme prohrávali měli jsme hlavu nahoře protože jsme cítili že jsme lepší. Ale Petřkovice hráli velmi dobře, ale krom gólů které vyustily z našich chyb se do šancí moc nedostavali.




Sestavy


TJ Sokol Markvartovice
V. Bůžek [-] - M. Drnovský [-] , L. Neuwirth [-] (88. T. Nguyen [-] ) , P. Sedláček [-] , M. Botoš [-] (76. F. Adamčík [-] ) , D. Sedláček [-] , M. Klos [-] , K. Klos [-] , V. Horák [-] , F. Demko [-] , P. Nosreti [-] (76. D. Gloser [-] )

FC Odra Petřkovice
J. Šráček [-] - J. Vančo [-] , M. Činčala [-] - J. Curus [-] (38. M. Vošvrda [-] ) , M. Václavík [-] (74. V. Bystroň [-] ) , L. Kundrát [-] (63. J. Adámek [-] ) , D. Fojtík [-] (63. D. Fekete [-] ) - M. Telnar [-] - M. Blokša [-] (74. F. Imrich [-] ) , D. Kotala [-] , D. Körner [-]

ŽK: 42. M. Botoš , 47. F. Demko , 61. M. Drnovský , 71. D. Sedláček - 56. J. Vančo , 78. D. Kotala .
Počet diváků: 300. Rozhodčí: BOČEK Robin - JURAJDOVÁ Lenka, RITTER Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích