2:2
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.08.2023 16:00

3.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Skvělý výkon dorostenců, Sýkora opět střelcem


Branky


8

Vítkovice na svém hřišti uvítaly zatím suverénní Záblatí, které znovu táhne výborný Dušan Socha. Vítkovice pod taktovkou Vítězslava Mooce předvádí stejně pohledný a útočný fotbaly, jako v minulé sezoně a zatím to ovoce přináší! Nicolas Sýkora po příchodu do Vítkovic svým výkonem uchvacuje trenéra Mooce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný poločas s rozdílem jednoho gólu

Záblatí přijelo do Vítkovic s posíleným týmem, naopak Vítkovice bez posil z A týmu, ale s dorostenci, kteří zkušenějším hráčům dovedou zamotat hlavu.

 

V prvním poločase si Vítkovice vytvořily asi tři tutove šance, to samé Záblatí, domácí podržel skvělý brankář Hybš. Vítkovicím se ve 29. minutě po krásné akci Antonína, který si navedl balón a za pomocí narážečky šel sám na brankáře Kollara, kterého prostřelil, což byla ukázka tréninkového procesu Vítězslava Mooce a Martina Kaplera. Poločas byl sice vyrovnaný, ale Záblatí se srovnat nepovedlo.

Do kabin šly Vítkovice s jednobrankovým vedením, Záblatí sice ztrácelo branku, ale herně předvedlo velmi dobrý výkon a remíza by více slušela průběhu na hřišti.

Spokojenost obou stran

Vítkovice dál pokračovaly v jejich hře, na střídačce bohužel byl víceméně jen trenér Mooc a Sýkora starší. Bohužel pro domácí, po jedné z hrubce, hosté ze Záblatí po centru ze strany vyrovnali na 1:1, Záblatí poté tlačilo, čehož využil Dušan Socha, který střelou k tyči otočil na 1:2 pro Záblatí.

Trenér Mooc poté zkusil vytlačit kapitána Tydlačku z obrany na hrot, kde nastupoval už v minulé sestavě, což se nakonec vydařilo, po dalším krásném centru si Nicolas Sýkora krásně zpracoval balón o prsa, obránce jej sice obraným zákrokem dostal k zemi, přesto ale šikovně Sýkora usměrnil míč do brány a vyrovnal na 2:2. Šance poté byli na obou stranách, ale nakonec stav zůstal stejný a pro obě strany byla remíza férová.



Ohlasy k zápasu


MFK Vítkovice B
Trenér Vítkovic Vítězslav Mooc: Remíza je pro obě strany spravedlivá, Záblatí tam mělo dost šancí a nás podržel brankář Hybš.

FK Slovan Záblatí
Hráč Záblatí Tomáš Janoš: V náročném počasí moc šancí nebylo, nás podržel brankář Kollar, ale vyhrát jsme nedokázali.



Sestavy


MFK Vítkovice B
Z. Hypš [-] - N. Sýkora [-] , A. Antonín [-] (89. V. Mooc [-] ) , T. Pastrňák [-] , O. Tarasenko [-] , R. Vítek [-] (74. A. Sýkora [-] ) , L. Tydlačka [-] , J. Hloch [-] (20. K. Tarasenko [-] ) , D. Surovec [-] , D. Kalafut [-] , A. Posmyk [-]

FK Slovan Záblatí
P. Kollar [-] - P. Orihel [-] (53. L. Poštulka [-] ) , L. Walecki [-] , T. Janoš [-] (85. D. Bratovanov [-] ) , P. Bijok [-] (78. P. Socha [-] ) , D. Socha [-] , J. Stošek [-] , L. Pilch [-] (78. J. Tomáš [-] ) , M. Špryňar [-] (53. J. Skokan [-] ) , A. Galusek [-] , T. Rozsíval [-]

ŽK: 19. R. Vítek .
Počet diváků: 95. Rozhodčí: ŠERUDA Dominik - DYTKO Gustav, JANTOŠ Pavol.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích