Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.11.2023 10:30

1.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Zápas sousedů v tabulce skončil výhrou Zlatníků


Branky


16

Domácí brzy vedly o dvě branky. Hosté ale ještě do poločasu srovnali. Ve druhé části pak domácí dvěma góly rozhodli. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nerozhodný poločas

V posledním zápase podzimní části přivítaly Zlatníky mužstvo z Hradce nad Moravicí. Po čtyřech minutách vhazovala domácí družina aut, který se dostal Dočkalovi, jenž přiťukl míč k Lukáši Němčíkovi, který uklidil míč nechytatelně k tyči – 1:0. Hradec mohl vyrovnat v deváté minutě, když po lajně pláchl Černín a jeho centr našel na pětce kapitána Krejsu, jenž nastřelil výborného brankáře Loserta a od něj se míč odrazil na rohový kop. Ve 12. minutě pak Ležák vysunul do vápna Kavana, jehož první pokus Waigner vyrazil, ale hostující obránce nastřelil Kavana, od nějž se balon dostal do sítě – 2:0. Domácí jakoby se uspokojili s vedením a nechali hrát hosty. V 16. minutě si Štencel narazil s Hebelkou a vnikl do vápna, ale vystřelil vedle. Za čtyři minuty začal akci ve středu hřiště Machura, který poslal míč na Krejsu, jenž vysunul do samostatného nájezdu Černína, který si vylámal zuby na Losertovi. Ve 24. minutě vybojoval Hebelka míč, který si přiťukl s Krejsou, a pak ho nahrál Štencelovi, jenž prostřelil brankáře Loserta – 2:1. Za pět minut utekl po levé straně Štencel, jehož centr uklidil do sítě Černín, když snaha domácího obránce už přišla vniveč – 2:2. Ve 39. minutě se po zaváhání hostující obrany dostal k míči Kavan, který ale pouze zatřásl břevnem. Za dvě minuty pak Štencel vyslal do vápna Krejsu, který ale ztroskotal na Losertovi. V závěru poločasu pak vypálili nepřesně domácí Ležák a hostující Hruška. 

Zlatníky rozhodly

Hned po zahájení poločasu zahrával přímý kop ze skoro poloviny hřiště domácí Morys a Lukáš Němčík míč lízl hlavou těsně vedle. Hosté toto varování nevzali vážně a ve 48. minutě vystřelil prudkou střelu Martina Bláha, Waigner vyrazil míč před sebe a dorážející Kavan málem protrhl hostující síť – 3:2. Těsně před hodinou hry vyslal do úniku Hebela Machuru, který chtěl přelobovat brankáře Loserta, ale míč zamířil vedle tyčky. V 68. minutě pak domácí pojistili vedení, když rohový kop Kořínka dostal do sítě zády Chmel – 4:2. Hned za minutu mohli hosté korigovat, ale střelu Machury vytáhl Losert na rohový kop. Domácí v 72. minutě vystřelili hosté Kudlou nad bránu. Pak po centru Pospíšila promýchl míč v dobré pozici Paleta. V 78. minutě po centru Kořínka a střele Chmela vytáhl reflexivní zákrok Waigner. V poslední desetiminutovce hosté domácí zatlačili. V 80. minutě po nahrávce Kudly netrefil cílené zařízení Machura. V 84. minutě Machura nahrál Kudlovi, a ani on nevystřelil přesně. Poslední šanci si vypracoval v poslední minutě Machura, ale u tyčky byl Losert včas a vytáhl míč do bezpečí. Zlatníky pak už tři body uhájily. 

 

Zlatníky zakončily podzimní sezónu se ziskem 16 bodů. Hradec získal bodů 14. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Zlatníky
Lukáš Werner (trenér): Měli jsme výborný vstup do zápasu. Bylo to přesně podle mých představ. Ujali jsme se dvoubrankového vedení. Pak jsme ale jakoby přestali hrát, byli jsme bez balonu a bez pohybu. Soupeř nás pak potrestal dvěma dlěpenými góly. Pak se to nějak ustálilo. V kabině jsme si něco řekli, a vrátili jsme se ke hře ze začátku utkání. Dali jsme rychle na 3:2, a pojistili jsme to pak na 4:2. Soupeř to ale nevzdával a rval se až do konce. Výborný byl dneska brankář Losert. Klukům děkuji za úspěšné zakončení podzimu, a máme dobrou pozici do jara.

TJ Hradec n/M
David Žurek (hrající trenér): Rozdílovým dnes byly výkony brankářů. Domácí byl dneska skvělý. Vůbec nám nevyšli vstupy do obou poločasů, kdy jsme vždy inkasovali. Bohužel i dnes nás trápila koncovka, protože po poločase jsme měli vést 6:3, a byl by klid.



Sestavy


TJ Sokol Zlatníky
J. Losert [-] - P. Pospíšil [-] , V. Dočkal [-] (81. M. Jaroš [-] ) , J. Morys [-] , V. Ležák [-] , L. Němčík [-] (60. R. Chmel [-] ) , J. Kavan [-] (60. O. Kořínek [-] ) , R. Uvíra [-] , R. Bláha [-] (72. I. Paleta [-] ) , M. Bláha [-] , T. Němčík [-]

TJ Hradec n/M
J. Waigner [-] - T. Krejsa [-] , M. Černín [-] , J. Štencel [-] , T. Hebelka [-] , D. Machura [-] , L. Hruška [-] (67. F. Kudla [-] ) , R. Kellner [-] , J. Tůma [-] , M. Gebauer [-] , M. Šimeček [-] (74. D. Žurek [-] )

ŽK: 75. V. Dočkal , 83. R. Chmel , 89. V. Ležák , 90. R. Uvíra - 50. T. Krejsa .
Hráči zápasu: J. Losert - D. Machura .
Počet diváků: 82. Rozhodčí: MORAVEC Roman - THIEMEL Karel, MARETA Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tomáš Holata

Expert: Jan Mička
Tip experta: remíza

Tento čas, kdy Zlatníky hrají je vždy pro soupeře zrádný, i tak zde očekávám vyrovnanou bitvu, kde tymy sousedí v tabulce vedle sebe. Tipuju 0.

Tip: výhra domácích