3:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.10.2023 14:30

13.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slavkov rozhodl v závěrečné půlhodině


Branky


15

Po bezbrankovém poločasu dal Slavkov tři branky v posledních třiceti minutách a připsal si tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový poločas

Slavkov přivítal ve svém posledním domácím zápase mužstvo z nedaleké Opavy. Hrálo se na velmi těžkém terénu. Opava zvolila defenzivní taktiku, a ta se jí v prvním poločase vyplatila. Hned v páté minutě se probíjel k šestnáctce opavský Binar, který z hranice vápna vystřelil nemastnou neslanou střelu, která k překvapení všech skončila na tyči. Za třináct minut pak mohl Binar dávat z první do prázdné branky, ale nakonec z toho nic nebylo. Ve 20. minutě se dostal do šance slavkovský Schneider, který ale ztroskotal na brankáři Honkovi. Pak po standardce mířil z úhlu vedle domácí kapitán Urban. V závěru poločasu pak po rohovém kopu Frey přestřelil bránu. Poločas tak skončil bezbrankovou remízou. 

Slavkov zápas rozhodl

Ve druhém poločase začali domácí hrát na dva útočníky, a tato taktika se jim vyplatila. V 54. minutě ale Honka ještě střelu kapitána Urbana vytěsnil mimo tři tyče. Slavkov se dostal do šance Schneiderem, jehož vylapal brankář Honka. Slavkov se do vedení dostal po hodině hry, když rohový kop Schneidera našel nikým nekrytého Hendrycha, jenž hlavou vymetl šibenici hostující branky – 1:0. Za čtyři minuty pak zahrával roh Jan Král. Míč z jeho kopačky pak propadl k Hendrychovi, který do něj vletěl zadní části těla a dotlačil jej do sítě – 2:0. Definitivní pojistku pak přidali domácí tři minuty před koncem, když Jan Král poslal pěknou kolmici na Davida Marka, který si pohrál s Pavlíčkem a Honkou a šajtlí poslal míč k tyči – 3:0. V 80. minutě se pak hostům zranil brankář Honka, a do brány místo něj šel Vrána. Domácí pak zahodili ještě dvě šance. Naopak hosté mohli snížit tři minuty před koncem, ale taky nebyli úspěšní. Slavkov se tak po výhře dostal na druhé místo tabulky. 

 

V posledním kole jede Slavkov do Budišova, kde to bude souboj prvního s druhým. Opava bude doma hostit Velké Hoštice.

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Slavkov
Radoslav Urban (kapitán): Náročný zápas jako vždy s Minervou. Je to houževnatý tým, a když se k tomu přidá i náročný terén u nás v tomhle období, byl z toho těžký první poločas, kde se nic moc nestalo a byl to bezzubý výkon z naší strany, kdy jsme měli po málu šanci a převážně ze standardek. Druhý poločas jsme to zjednodušili, vysunuli to na dva útočníky a začali jsme hosty dostávat pod tlak. Rozhodli jsme ze dvou rohů, kdy se prosadil dnes náš nový kanonýr Hendrych. Poté z ojedinělého brejku upravil skóre David Marek. Tým ukázal charakter, týmový duch a do Budišova jedeme hrát o první místo v tabulce.

FK Slavia Opava
Dalibor Fišer (trenér): Věděli jsme, že jedeme na hřiště, kde se v tuto roční dobu moc fotbal hrát nedá. Proto jsme zvolili defenzivní taktiku, a ta nám první poločas vycházela bezezbytku. Dokonce jsme mohli dát dvě branky. Slavkov jsme tím i zaskočili. Druhý poločas už byla jiná písnička. Chtěli jsme nějakou dobu udržet bezbrankový stav, a pak jsme to chtěli oživit střídání. Bohužel jsme dostali gól z rohu, a pak hned druhý. Pak už Slavkov dominoval. Bohužel z rohů dostáváme snad nejvíc branek v soutěži. Myslím si, že 3:0 je pro nás kruté, ale domácí to nedostali zadarmo.



Sestavy


TJ Sokol Slavkov
T. Mrázek [-] - R. Hendrych [-] , D. Gračanin [-] , J. Gloga [-] , J. Schneider [-] (80. T. Dietrich [-] ) , R. Urban [-] (85. A. Honka [-] ) , D. Marek [-] , J. Král [-] , K. Kurka [-] , M. Frey [-] , T. Marek [-] (70. L. Kunc [-] )

FK Slavia Opava
M. Honka [-] (80. J. Vrána [-] ) - M. Pavlíček [-] , J. Hoblík [-] , D. Klimeš [-] (70. M. Prchala [-] ) , J. Binar [-] (58. J. Štencel [-] ) , J. Hanslik [-] , J. Schneider [-] (70. M. Poštulka [-] ) , M. Říčný [-] , T. Matějek [-] , Š. Henčl [-] , M. Škrobanek [-]

ŽK: 52. R. Urban , 87. R. Hendrych - 12. M. Škrobanek , 15. T. Matějek .
Hráči zápasu: R. Hendrych .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: THIEMEL Karel - GALVAS Michal, MORAVEC Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     28. 10. 2023 07:48

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2023 11:42

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2023 11:37

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2023 07:46
Tomáš Holata

Expert: Michael Czerný
Tip experta: výhra domácích

Věřím domácímu celku ze Slavkova, že se svým tvůrcem hry Králem budou dominovat ve hře a navíc mají v útoku nejlepšího střelce soutěže Urbana. Očekávám, že Urban znova prokáže střeleckou formu a ještě si půjde pro penaltu nějakým šikovným pádem.

Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2023 10:45

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2023 08:18

Tip: výhra domácích