2:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.10.2023 14:30

13.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jindřichov vydřel tři body


Branky


14

Jindřichov se během zápasu dostal do dvoubrankového vedení. Zlatníky už jen korigovaly. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jindřichov vedl o jednu branku

Jindřichov ve svém posledním pozimním zápase na svém hřišti přivítal mužstvo ze Zlatníků. Hrálo se na velmi těžkém a podmáčeném terénu. Do první příležitosti se dostali hosté, když po přihrávce od Kavana nedosáhl na míč na zadní tyči Lukáš Němčík. Domácí se dostali do vedení v osmé minutě, když Šmíd zatáhl po lajně balon a jeho centr poslal hlavou do brány nechytatelně Štalmach – 1:0. Hned vzápetí pak mohl navýšit skóre po individuální akci Štalamch, který ale rozezvučel tyčku hostující brány. Poté už taktovku převzali hosté. Ti hodně hrozili z rohových kopů, ale ani z jednoho se brankévě neprosadili. Nejnaděnější příležitosti měli Uvíra a Martin Bláha, kteří ale míč do branky nedokázali dopravit. 

Oba soupeři dali po jedné brance

Do druhého poločasu musela domácí lavička polat do brány náhradního brankáře Kašpara, který vystřídal gólmana Zábranského. I vstup do druhé části vyšel domácí družině na jedničku. Dlouhý odkop brankáře Kašpara za obranu našel Štalmacha, jenž své sólo s přehledem proměnil – 2:0. Další výkop gólmana Kašpara našel Tilkeridise, ale ten ztroskotal na brankáři Losertovi. Pak bežel na Loserta sám i Štalmach, kterého ale gólman vychytal a zabránil Štlamachovi zkompletovat hattrick. Zlatníky pak postupně stupňovaly tlak, a dokázaly pět minut před koncem snížit, když Kořínek ve vápně našel Uvíru a ten procedil míč do sítě – 2:1. Navíc se už ale hosté nezmohli a Jinřichov si tak připsal tři body.

 

Jindřichov ve svém posledním podzimním zápase zajíždějí do Vítkova. Zlatníky budou hostit Hradec.



Ohlasy k zápasu


TJ Slezan Jindřichov
Vítězslav Boháček (kapitán): Hřiště bylo nehratelné, ale nechtěli jsme to odkládat. Do zápasu jsme vstoupili dobře a rychle jsme se ujali vedení. Pak jsme ještě dali tyčku. Pak až do konce poločasu nás soupeř přehrával, a my jsme se trápili. Vyšel nám i vstup do druhé části, kdy jsme navýšili vedení. Pak jsme ještě měli dvě šance. Soupeř nás pak trošku přitlačil a snížil. Závěr jsme pak už udrželi. Myslím, že výhra byla na nehratelném terénu zasloužená.

TJ Sokol Zlatníky
Lukáš Werner (trenér): Dneska to bylo hodně smolné utkání, bohužel fotbal se ale hraje na branky, a těch dal Jindřichov více než my. Škoda smolné prohry, remíza by zápasu slušela více.



Sestavy


TJ Slezan Jindřichov
D. Zábranský [-] (46. J. Kašpar [-] ) - K. Barvík [-] , J. Zavadil [-] , P. Táborský [-] (88. J. Hanslík [-] ) , M. Kuřec [-] , P. Lapuník [-] , R. Štalmach [-] , V. Boháček [-] , T. Kusenda [-] (54. M. Čech [-] ) , M. Šmíd [-] , M. Tilkeridis [-] (69. J. Hanslík [-] )

TJ Sokol Zlatníky
J. Losert [-] - R. Chmel [-] (75. P. Mareta [-] ) , T. Němčík [-] , L. Němčík [-] , J. Kavan [-] (62. M. Kocián [-] ) , R. Uvíra [-] , M. Bláha [-] , M. Jaroš [-] , O. Kořínek [-] , P. Pospíšil [-] , J. Morys [-]

ŽK: 79. M. Čech , 90. M. Šmíd - 82. J. Morys .
Hráči zápasu: J. Kašpar - J. Losert .
Počet diváků: 72. Rozhodčí: MORAVEC Roman - MORAVEC Tobiáš, BARON Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     28. 10. 2023 07:48

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2023 11:42

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2023 11:37

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2023 07:46
Tomáš Holata

Expert: Michael Czerný
Tip experta: výhra domácích

Jindřichov je v čele s Michalem Šmídem nepříjemným soupeřem a o to více doma, kde doposud jsou stále neporaženi. Zlatníky poslední 3 zápasy jsou bez bodu. Tip si jasně říká o výhru Jindřichova.

Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2023 10:45

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2023 08:18

Tip: výhra domácích