R. Hendrych 2.
R. Urban 4.
L. Benna 10. (vl.)
R. Urban 13.
R. Urban 43. (p.)
R. Hendrych 56.
6:0
(5:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.10.2023 15:00

11.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velkým Hošticím zazpíval ve Slavkově kanárek


Branky


2. R. Hendrych , 4. R. Urban , 10. L. Benna (vl.) , 13. R. Urban , 43. R. Urban (p.) , 56. R. Hendrych
15

Už po prvním poločase vedl Slavkov o pět branek. Ve durhém přidal ještě jednu a zaslouženě vyhrál. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Slavkov vedl o pět branek

Slavkov přivítal na svém trávníku mužstvo z Velkých Hoštic. O průběhu zápasu se rozhodlo v úvodní čtvrthodině. Slavkov začal pěkně zhurta a už ve druhé minutě se po autu obtočil Urban kolem protihráče a přesně nahrál Hendrychovi, který otevřel skóre – 1:0. Za dvě minuty poslal Jan Král dlouhým pasem za obranu Urbana, který běžel sám od poloviny hřiště a poslal míč podél brankáře Pluškeho – 2:0. Po deseti minutách zahrával přímý kop Jan Král, míč prodloužil hlavou Tomáš Marek a Benna míč srazil do protipohybu vlastního brankáře – 3:0. Za tři minuty našel rohový kop Schneidera zcela osamoceného Urbana, který zatloukl balon do branky – 4:0. Další šanci domácích vypracoval Urban, jenž našel pod sebou Schneidera, před kterým odkopla hostující obrana balon na rohový kop. Další příležitost měl po nahrávce Urbana Gračani, jehož ale vychytal gólman Pluške. Hosté zahrozili střelou Czerného, kterou zpod břevna vytáhl brankář Mrázek. Těsně před přestávkou vletěl do vápna Jan Král a byl faulován. Míč si postavil na značku pokutového kopu Urban a poslal brankáře Pluškeho na opačnou stranu a dovršil svůj hattrick – 5:0. V posledních sekundách prvního poločasu pak ještě zazdil možnost Urban, který neproměnil samostatný nájezd. 

Slavkov vedení navýšil

Ve druhém poločase už tempo hry opadlo. Slavkov už nebyl hladový po gólech a hosté vzhlíželi konec zápasu. Hrálo se prakticky bez šancí. Jedinou světlou vyjímkou byla 56. minuta, kdy akce začala u Jana Krále, pokračovala přes Kunce a Gračanina k Hendrychovi, který zasunul balon do prázdné brány - 6:0. Hosté se pak ještě dvacet minut před koncem dostali do pološance Stříbným. Zbytek zápasu se už v poklidu dohrával a domácí si zaslouženě připsali tři body.

 

Slavkov jede příští kolo do Bruntálu. Velké Hoštice jedou do Krásných Louček.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Slavkov
Radoslav Urban (kapitán): Byl to jednoznačný zápas, kdy už asi ve 12. minutě to bylo 4:0. Pak už se to jen víceméně dohrávalo a čekalo se nakonec. Ve druhém poločase už to bylo bez šancí, my jsme v klidu dohrávali a hosté žádný odpor nekladli.

FK Velké Hoštice
Daniel Pluschke (asistent trenéra): Zasloužená výhra domácích. Rozhodlo prvních dvacet minut, kdy dali čtyři branky. Měli i další šance, ale při nich nás podržel brankář. Soupeř nás za celý zápas k ničemu nepustil.



Sestavy


TJ Sokol Slavkov
T. Mrázek [-] - R. Hendrych [-] (69. T. Dietrich [-] ) , D. Gračanin [-] , J. Gloga [-] , J. Schneider [-] (46. J. Quis [-] ) , R. Urban [-] , D. Marek [-] , J. Král [-] , A. Žilka [-] (46. L. Kunc [-] ) , M. Frey [-] , T. Marek [-] (60. A. Honka [-] )

FK Velké Hoštice
M. Pluške [-] - E. Peterek [-] , V. Stříbný [-] , O. Uwira [-] (46. V. Olšr [-] ) , L. Benna [-] , P. Bensch [-] (81. T. Kura [-] ) , P. Stoklasa [-] (60. A. Fabisz [-] ) , J. Tietz [-] , M. Czerný [-] , D. Nardelli [-] (72. M. Židek [-] ) , T. Svrček [-]

ŽK: 84. L. Benna .
Hráči zápasu: R. Hendrych .
Počet diváků: 112. Rozhodčí: GALVAS Michal - THIEMEL Karel, ČECHÁK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     14. 10. 2023 09:08

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2023 11:05

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2023 14:23

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2023 22:02

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2023 18:31

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2023 18:16
Tomáš Holata

Expert: Marian Raiskup
Tip experta: výhra domácích

Slavkov na domácím hřišti vyhraje a udrží se v top 6.

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2023 15:04

Tip: výhra domácích