Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.10.2023 15:00

11.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jindřichov zkušenostmi porazil Opavu


14

Jindřichov do pauzy vedl o jednu branku. Ve druhé části svou výhru navýšil.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jindřichov vedl o jednu branku

Jindřichov přivítal na svém trávníku v sobotu mužstvo z Opavy. V první půlhodině hosté měli obrovský respekt k hráčům domácích. Jindřichov šel do vedení po patnácti minutách, když si Štalmach zatáhl balon do vápna, obešel stopera a zavěsil – 1:0. Po půlhodině se hosté začali pomalu oklepávat a začali pomalu vystrkovat růžky. Dokonce se jim podařilo vstřeli Štenclem branku, ale ta byla z postavení mimo hru. Další hostující příležitost zazdil Matějek. Pk těžkém centru Láníka nastřelil Melecký tyčku domácí brány. Melecký pak zaznamenal další branku, ale opět nebyla uznána pro postavení mimo hru. Poločas tak skončil těsným náskokem domácích. 

Jindřichov vedení navýšil

Ve druhém poločase začalo v Jindřichově pršet. Deset minut po přestávce utekl po lajně Petrovič, který našel krásnou nahrávkou pod sebe Tilkeridise, který doklepával praktický do prázdné brány – 2:0. Po hodině hry byl vyloučen hostující Řičný. Hosté ale nic nezabalili, a snažili se bojovat. Domácí ale využili svou přesilovku v 69. minutě, když si rohový kop Lapuníka poslal nešťastně do vlastní sítě hostující Pavlíček – 3:0. Opava ale hrála dál a snížila v 82. minutě, když po rohovém kopu mířil tentokrát do správné branky Pavlíček – 3:1. Pět minut před koncem se po centrovaném balonu srazili hostující brankář s obráncem a Štalmach dával do prázdné brány – 4:1. Tečku za zápasem udělal v poslední minutě po nahrávce Štalmacha střídající veterán Jaroslav Hanslík – 5:1.

 

Jindřichov v příštím kole jede do Budišova. Opava doma bude hostit Hradec nad Moravicí. 



Ohlasy k zápasu


TJ Slezan Jindřichov
Vítězslav Boháček (kapitán): Zasloužené tři body. Poločas byl 1:0. My jsme hráli odzadu a moc jsme toho neměli. Ve druhém poločase začalo pršet, a nám to vyhovovalo. Přidali jsme další góly a vyhráli jsme.

FK Slavia Opava
Dalibor Fišer (trenér): Zápas musím rozdělit na dvě části. Prvních třicet minut mělio naši hráči ze soupeře obrovský respekt z robustních hráčů soupeře. Během toho jsme dostali jednu branku. Pak až se respektu zbavili, tak to podle mě bylo dobré. Jen my jsme raritní mužstvo v tom, že z 5 našich chyb, dostaneme 5 branek. Bohužel to máme všechno v hlavách, a až zlepšíme toto, tak by to mohlo být dobré. Nebyl to takový propadák jak v Lichnově. Od třicáté minuty nemám klukům co vytknout.



Sestavy


TJ Slezan Jindřichov
D. Zábranský [-] - V. Petrovič [-] (62. J. Hanslík [-] ) , M. Hricko [-] (90. J. Kašpar [-] ) , M. Čech [-] (90. J. Hanslík [-] ) , P. Lapuník [-] , R. Pavlíček [-] , R. Štalmach [-] , V. Boháček [-] , T. Kusenda [-] , M. Šmíd [-] , M. Tilkeridis [-]

FK Slavia Opava
M. Honka [-] - D. Klimeš [-] , J. Štencel [-] (67. M. Valík [-] ) , O. Melecký [-] , M. Pavlíček [-] , I. Kratochvíl [-] (78. J. Binar [-] ) , M. Láník [-] , J. Schneider [-] (67. J. Hanslik [-] ) , M. Poštulka [-] , M. Říčný [-] , T. Matějek [-]

ŽK: 31. T. Kusenda , 57. V. Petrovič , 65. M. Šmíd , 77. K. Barvík - 28. T. Matějek , 33. M. Říčný , 63. M. Pavlíček . ČK: 60. M. Říčný .
Hráči zápasu: J. Hanslík .
Počet diváků: 38. Rozhodčí: ŠEVČÍK Jan - MACRINEANU Jiří, BARON Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     14. 10. 2023 09:08

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2023 11:05

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2023 14:23

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2023 22:02

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2023 18:31

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2023 18:16
Tomáš Holata

Expert: Marian Raiskup
Tip experta: výhra domácích

Jindřichov je doma silný a umí zde sbírat body. Takže výhra domácích.

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2023 15:04

Tip: výhra domácích