0:5
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2023 10:00

10.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Krnov si zaslouženě veze všechny body ze Zlatníků


Branky


16

Krnov po půli vedl o dvě branky. Ve druhé části pak přidal ještě další tři branky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Krnov vedl o dvě branky

Zlatníky ve svém čtrvtém domácím zápase po sobě přivítaly na svém hřišti v tradičním nedělním čase mužstvo z Krnova. V úvodu zápasu se do první šance dostaly Zlatníky, ale Chmel ze šestnácti metrů nastřelil pouze tyčku hostující svatyně. V 8. minutě pak šel Sklenařík ve dvojici s Grodou, ale špatná nahrávka celou akci zmařila. Po třinácti minutách šel  Sklenařík s Gramelem na jednoho domácího obránce, a Sklenařík tentokrát už přesně namazal Gramelovi, jenž střílel do poloodkryté branky – 0:1. Za tři minuty využil Sklenařík chyby domácí obrany a šel sám na brankáře Klimeše, který ho ale vylapal. Domácí pak mohli srovnat po dvaceti minutách hry, když na centr ze strany nedosáhl Uvíra.Ve 33. minutě si postavil míč k přímému kopu Sklenařík a obstřelil domácí zeď a zavěsil míč k tyči – 0:2. na druhé straně pak vytáhl přímý kop Hrbáče reflexivně brankář Štěpán Rolný. V samém závěru poločasu pak šel sám na gólmana Sklenařík, který si ho obhodil, ale zamířil vedle branky. 

Krnov výhru navýšil

Ve druhé části se ještě domácí družina snažila něco s výsledkem udělat, ale vůbec jí to nešlo. Navíc, když otevřela hru, tak jí hosté trestali z rychlých brejků. Po hodině hry vypíchla domácí obrana míč Kubíkovi tak nešťastně, že ho přihrála Grodovi, který poslal míč do prázdné branky – 0:3. Za čtyři minuty se prodral mezi obránci do vápna Dočkal a předložil míč jak na zlatém podnosu Gramelovi, jenž už měl lehkou práci – 0:4. V 73. minutě vyslal Koval do brejku Dočkala, který obhodil gólmana Klimeše – 0:5. V poslední šanci se po nahrávce Kovala ocitl Koštialik, ale v dobré pozici překopl branku.

 

Zlatníky v přištím kole jedou do Lichnova. Krnov bude doma hostit Vítkov. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Zlatníky
Lukáš Werner (trenér): Za mě to dneska bylo celé špatně, a Krnov si tři body zasloužil. Holt beru, že se to dnes nepodařilo, a my jedeme dál.

FK Kofola Krnov B
Martin Lhotka (trenér): Zpočátku to byl vyrovnaný zápas. Domácí se dokonce mohli dostat i do vedení. Pak už jsme to pomalu převzali my a do poločasu jsme dali dvě branky. Druhý poločas jsme si to pohlídali a ještě jsme navýšili skóre.



Sestavy


TJ Sokol Zlatníky
R. Klimeš [-] - V. Dočkal [-] , R. Chmel [-] (46. L. Němčík [-] ) , T. Němčík [-] (55. J. Klimeš [-] ) , T. Vincker [-] , J. Kavan [-] (46. D. Bláha [-] ) , R. Uvíra [-] (76. M. Kocián [-] ) , V. Ležák [-] , O. Kořínek [-] , P. Pospíšil [-] , M. Hrbáč [-] (82. M. Jaroš [-] )

FK Kofola Krnov B
Š. Rolný [-] - D. Čevela [-] , L. Zavadil [-] , M. Burian [-] , J. Garba [-] - B. Dočkal [-] (76. H. Varyš [-] ) , J. Koval [-] , O. Kubík [-] - J. Groda [-] (66. F. Frank [-] ) , M. Sklenařík [-] (76. K. Koštialik [-] ) , L. Gramel [-]

ŽK: 33. T. Němčík - 50. J. Koval .
Hráči zápasu: B. Dočkal , J. Koval , J. Garba , M. Burian .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: SLANÝ Jan - KASZPER David, ZÁVODNÝ Vít.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
8. 10. 2023 18:06
V tom Krnově to je samá hvězda......ha ha ha

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

Krnov předvádí pohledný, kombinační fotbal, se kterým vystoupají hodně vysoko. Vyhra hostů.

Tip: remíza