0:3
(0:3)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.10.2023 15:00

10.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stará Ves rozhodla v úvodní dvacetiminutovce


Branky


15

Stará Ves dala v úvodní dvacetiminutovce tři branky. Pak už si náskok udržela.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Stará Ves vedla o tři branky

Vítkov ve svém dalším domácím zápase přivítal mužstvo ze Staré Vsi. Stará Ves se dostal do vedení v osmé minutě, když si Kučera navedl míč na velké vápno a prostrčil ho na Raiskupa, který poslal balon do sítě podél brankáře Snášela – 0:1. Hned za pět minut udeřili hosté podruhé, když opět Kučera poslal pas tentokrát na Tihelku, jenž uplatnil své sprintérské schopnosti a pohodlně dostal balon do brány – 0:2. Vítkov pak mohl snížit v 15. minutě, když Mička nahrál Jakubu Hučíkovi, který minul branku. Ve dvacáté první minutě to už bylo o tři branky, když po akci na jeden dotek doputoval míč od Kučery, přes Köhlera a Tihelku k Raiskupovi, který z první prostřelil gólmana Snášela – 0:3. Hosté pak zvolnili a začali zápas kontrolovat. Domácí pak mohli snížit Mikulenkou, ale toho brankář Kohout u tyče vychytal. Těsně před koncem poločasu pak po rohovém kopu a skrumáži vykopli hostující hráči míč mířící do branky. 

Skóre se už nezměnilo

Druhý poločas se nesl v duchu snahy domácích o korekci výsledku. Hosté se zase snažili výsledek kontrolovat. Už ve 46. minutě šel sám na brankáře střídající Jakub Dohnálek, ale nedal. Za chvíli se po nahrávce Jakuba Dohnálka vedlo stejně Sychrovi. Hosté se jen nebránili a vyráželi k rychlým brejkům. Ty se ale nepovedly Raiskupovi, Tihelkovi ani Paulerovi. Čtvrthodinu před koncem pak střelu domácího kapitána Mikulenky vytáhl mimo bránu brankář Kohout. Za deset minut pak Mikulenka po rohu hlavičkoval jen doprostřed brány.

 

Vítkov jede v příštím kole do Krnova. Stará Ves bude hostit Krásné Loučky. 



Ohlasy k zápasu


TJ Vítkov
Lukáš Böhm (trenér): Dneska nám vůbec nevyšel vstup do zápasu, kdy jsme dělali chyby a dostali jsme tři branky. Pak jsme se sice snažili s tím něco udělat, ale už to bohužel nešlo.

TJ Sokol Stará Ves
Jan Šuba (trenér): Rozhodl první poločas, kdy jsme po chybách domácích dali tři rychlé branky. Pak už jsme víceméně hru kontrolovali. Musím domácí pochválit, že to nezabalili, a bojovali až dokonce. Podle mě mladí hráči domácích pokud se více otrkají, tak do dvou až tří let budou v tabulce výš.



Sestavy


TJ Vítkov
M. Snášel [-] - J. Hučík [-] (79. R. Kotlár [-] ) , L. Černín [-] , V. Ondřej [-] (56. V. Sychra [-] ) , Š. Hučík [-] , J. Mička [-] , M. Mikulenka [-] , Š. Zouhar [-] (46. J. Dohnálek [-] ) , T. Kristián [-] (75. L. Lamatschek [-] ) , M. Bek [-] , L. Dohnálek [-]

TJ Sokol Stará Ves
K. Kohout [-] - J. Tihelka [-] (56. K. Pauler [-] ) , M. Raiskup [-] , M. Drábek [-] , R. Nekoranec [-] , F. Köhler [-] , L. Ošlejšek [-] (67. L. Vyroubal [-] ) , P. Kučera [-] , L. Šimko [-] (56. P. Prášil [-] ) , O. Hrabina [-] , S. Kováč [-]

ŽK: 15. L. Černín , 40. M. Bek - 40. J. Tihelka .
Hráči zápasu: Š. Hučík - M. Raiskup .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: YEGHIAZARYAN Vachik - PORUBEK Václav, PRETSCH Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

Vítkov prochází generační obměnou, za to Stará Ves disponuje zkušenými borci.
Výhra hostující družiny.

Tip: výhra hostů