Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.09.2023 15:30

8.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Derby vyhrály Malé Hoštice


Branky


17

V prvním poločase daly oba týmy po jedné brance. Ve druhém daly Malé Hoštice tři branky a vyhrály.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nerozhodný poločas

V derby zápase přivítalo mužstvo z Velkých Hoštic družstvo z Malých Hoštic. Aktivněji začala domácí družina. Do prvního zakončení se ale dostali hosté, ale Stříbný přestřelil branku. Velké Hoštice se dostali do vedení po sedmnácti minutách, když si Bensch narazil míč s Uwirou, a prvně jmenovaný sklepl míč na Peterka, který bombou propálil brankáře Exnera – 1:0. Za dvě minuty se ale hostům podařilo vyrovnat, když se dostal míč k Watzlawikowi, který technickou střelou obstřelil gólmana Pluške – 1:1. Domácí se mohli znovu ujmout vedení ve 21. minutě, když Czerný vysunul Peterka, který udělal kličku Exnerovi, ale místo střely míč ještě potáhl, a vracející se stoper mu míč vypíchl. Za minutu reagoval střelou hostující Teichmann, ale ta mířila nad bránu. Ve 35. minutě pak po centru Teichmanna hlavičkoval těsně vedle tyčky Šafarčík. V závěru poločasu pak Peterek po samostatné akci zatřásl břevnem hostující brány.

Malé Hoštice daly tři branky

Ve druhém poločase pak Malé Hoštice dokázaly třemi góly rozhodnout zápas ve svůj prospěch. Hostům se pak podařilo po hodině hry otočit skóre, když rohový kop Šafarčíka přistál na hlavě Chřibka a ten už neměl problém dostat míč do sítě – 1:2. V 68. minutě poslal Šafarčík dlouhým nákopem za obranu Benu, který pohodlně skóroval – 1:3. Čtvrthodinu před koncem zápasu pak skončila technická střěla Šafarčíka v bráně – 1:4. Pak ještě předvedl výborný zákrok domácí brankář Pluške. Poslední šanci měli domácí, ale Stoklasa nedokázal dostat míč ani do prázdné brány.

 

Velké Hoštice jedou příští týden do Jindřichova. Malé Hoštice budou hostit Bruntál.



Ohlasy k zápasu


FK Velké Hoštice
Aleš Watzlawik (trenér): Opět jsme doplatili na neproměňování šancí, a na zbytečné chyby při gólech soupeře. První poločas jsme sice byli fotbalovější, ale poločas se hraje devadesát minut.

TJ Slavia Malé Hoštice
Petr Vala (vedoucí týmu): První poločas byl hodně bojovný. Domácí mohli vést o dvě branky, ale my jsme naštěstí udrželi remízu. Ve druhém poločase jsme potvrdili roli mírného favorita a zaslouženě vyhráli.



Sestavy


FK Velké Hoštice
M. Pluške [-] - A. Fabisz [-] (81. T. Svrček [-] ) , E. Peterek [-] , O. Uwira [-] (69. P. Stoklasa [-] ) , V. Olšr [-] (69. D. Schiedek [-] ) , L. Benna [-] , P. Bensch [-] , V. Harasim [-] (46. O. Kopčan [-] ) , J. Tietz [-] , M. Czerný [-] , D. Nardelli [-] (81. M. Židek [-] )

TJ Slavia Malé Hoštice
F. Exner [-] - P. Stříbrný [-] (75. M. Malohlava [-] ) , J. Chřibek [-] , O. Šafarčík [-] , D. Watzlavik [-] , M. Adamčík [-] , J. Bena [-] (83. E. Vltavský [-] ) , E. Klinger [-] (83. P. Kavan [-] ) , Š. Teichmann [-] (46. T. Wittek [-] ) , J. Droppa [-] (37. A. Juřík [-] ) , R. Suchánek [-]

ŽK: 73. P. Bensch - 27. Š. Teichmann , 48. P. Stříbrný , 60. J. Bena , 73. R. Suchánek .
Hráči zápasu: M. Pluške , E. Peterek - J. Bena , D. Watzlavik .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: TĚŽKÝ Michal - KOLEČKÁŘ Antonín, MIKOŠEK Stanislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tomáš Holata

Expert: Tomáš Černoch
Tip experta: remíza

V tomto derby tipuju remízu, M. H. sice obraly o body Slavkov, ale myslím že si body oba týmy body rozdělí.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Myslím si že to bude derby jak se sluší a patří ale body zůstanou doma