2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.08.2023 16:30

4.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velké Hoštice získaly důležité tři body


Branky


14

Hoštice daly v každém poločase jendu branku a vyhrály. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Heraltice vedly o jednu branku

V soubojí týmů, které doposud nebodovaly, přivítaly Velké Hoštice tým z Vítkova. Hrálo se za velkého vedra a hrál se docela poklidný zápas. Úvod střetnutí vyšel domácí družině, když Harasim vybojoval míč a posunul jej na Czerného, který křižnou nahrávkou našel na zadní tyči Svrčka, jenž už měl lehkou práci dostat míč do sítě – 1:0. Poté se hrál zápas mezi šestnáctkami obou týmu. Chvíli bylo lepší domácí, chvíli hostující mužstvo. Hosté si ale vypracovali tři nadějné příležitosti. Nejdříve po nahrávce Ondřeje pálil mimo tři tyče Mička. Pak se neprosadil z boku Prda. Střelu Černína vychytal gólman Maňák. Domácí se připomněli na konci prvního poločasu, když šel sám na brankáře Stoklasa, a místo aby potáhl míč do vápna, vystřelil ze šestnáctky a střela se neujala. 

Hoštice daly ještě jednu branku

Ve druhém poločase začal aktivněji Vítkov, ale žádnou šanci si nevytvořil. Deset minut po začátku druhého poločasu po pěkné kombinaci mezi Stoklasou, Czerným a Olšrem, vysunul Czerný dopředu Kopčana, který obstřelil levou nohou brankáře Snášela a zaznamenal premiérový gól mezi dospělými – 2:0. Hned vzápětí mohl snížit Černín, ale Maňák míč za svá záda nepustil. Po hodině hry dostal druhou žlutou kartu v zápase Jakub Dohnálek, a hosté musel zápas dohrávat v deseti. Domácím ale přesilovka moc nešla, na nic se nezmohli, a zápas doslova umlátili. Hosté sice stáhli hru na tři obránce a tlačili se dopředu, ale v zakončení jim to nešlo. Skóre se už nezměnilo a Velké Hoštice si připsaly první tři body v sezóně.

 

Velké Hoštice jedou v příštím kole do Staré Vsi. Vítkov bude hostit Bruntál. 



Ohlasy k zápasu


FK Velké Hoštice
Aleš Watzlawik (trenér): Dneska jsme to maximlálně odbojovali. Obrana nám zahrála na jedničku. Klobouk dolů před oběma týmy, jak to v tom vedru odehrály. Jsem rád za tři důležité body pro nás.

TJ Vítkov
Milan Mikulenka (kapitán): Byl to fotbal na úrovni okresu. Domácí dali rychle branku, my jsme pak byli o něco aktivější, ale šance jsme neproměnili. Ve druhé části jsme měli stálý tlak, ale domácí přidali druhou branku. Navíc jsme pak dohrávali o deseti, a už jsme se nedokázali vzchopit.



Sestavy


FK Velké Hoštice
M. Maňák [-] - T. Svrček [-] (83. P. Müller [-] ) , V. Olšr [-] , D. Nardelli [-] , V. Harasim [-] (31. M. Duda [-] ) , V. Stříbný [-] , O. Kopčan [-] , A. Fabisz [-] , P. Stoklasa [-] , J. Tietz [-] , M. Czerný [-]

TJ Vítkov
M. Snášel [-] - L. Černín [-] , J. Dohnálek [-] , V. Ondřej [-] (77. R. Kotlár [-] ) , P. Prda [-] , J. Mička [-] , M. Mikulenka [-] , T. Kristián [-] (56. L. Lamatschek [-] ) , D. Michálek [-] (69. J. Hučík [-] ) , M. Bek [-] , L. Dohnálek [-]

ŽK: 58. P. Stoklasa , 62. D. Nardelli , 67. O. Kopčan , 75. V. Olšr - 57. J. Dohnálek . ČK: 62. J. Dohnálek .
Hráči zápasu: O. Kopčan , M. Maňák - L. Černín .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: PORUBEK Václav - CHLEBOVSKÝ Bohumír, MACRINEANU Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Martin Petula
Tip experta: remíza

Zatím se oba trápí, obě utkání po sobě oba prohráli, s tím rozdílem, že Vítkov dal už aspoň gól. Vítkov už by měl zabrat, ale v Hošticích to bude zajímavé. Myslim si, že si body rozdělí. Za mě 0.

Tip: výhra hostů