0:5
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.08.2023 10:15

2.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Budišov nadělil Hošticím pětku a zaslouženě si veze domů plný počet bodů


Branky


13

Hosté už po půli vedli o dvě branky. Ve druhém pak přidali hosté další tři a zcela zaslouženě si odvezli tři body. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Budišov vedl o dvě branky

Velké Hoštice netradičně v neděli hostily na svém trávníku mužstvo z Budišova. Ač se domácí snažili seč jim síly stačily, tak na výborný výkon hostující družiny nestačily. Už po třech minutách namazal Miroslav Marek Kuricovi, jenž ale pálil pouze do náruče brankáře Maňáka. Po devíti minutách se dostal křížný balon na Vondrouše, jehož centr poslal nohou nezadržitelně do sítě Dvořák - 0:1. Hosté byli nadále více na balonu. Přesto se ve 28. minutě dostal míč po nahrávce Stříbného ke Stoklasovi, jehož střela ale mířila jen doprostřed brány. V závěru prvního poločasu pak vydláždil Aleš Levák českou uličku pro Kurice, který zakončil přesně k levé tyči – 0:2.

Budišov náskok navýšil

I ve druhém poločase byl dominantním týmem na trávníku Budišov. V 56. minutě se protáhl po levé straně Vondrouš, který nezištně nahrál pod sebe na Aleše Leváka, který důrazně dostal balon do sítě – 0:3. Domácí pak mohli snížit po centru stopera Nardelliho, po kterém hlacvičkoval Stoklasa těsně nad bránu. Domácím pak postupně ubývali síly a hosté pak ještě svou výhru potvrdili dvěma góly. Dvanáct minut před koncem Kuric zprava nahrál do vápna na Pizura, který z první umístil míč nechytatelně k tyči – 0:4. Pátý hřebík do domácí rakve pak zatloukl v 82. minutě po spolupráci bratrů Leváků Eduard Levák, jenž nedal brankáři Maňákovi žádnou šanci – 0:5. Pak už si to Budišov zkušeně pohlídal. 

 

Velké Hoštice příští kolo jedou do Zlatníků. Budišov bude hostit Bruntál. 



Ohlasy k zápasu


FK Velké Hoštice
Aleš Watzlawik (trenér): Jednoznačný výsledek pro hosty, a jejich jednoznačná výhra. Sice jsme se snažili, ale proti Budišovu to bylo málo.

TJ Spartak Budišov nad Budišovkou
Tomáš Přikryl (verdoucí týmu): Zápas se nám povedl na jedničku. Byli jsme jasně lepší a to přineslo góly a naší výhru. S výkonem jsme spokojeni a těšíme se na příští zápas s Bruntálem.



Sestavy


FK Velké Hoštice
M. Maňák [-] - V. Olšr [-] , D. Nardelli [-] (71. P. Müller [-] ) , P. Bensch [-] , V. Stříbný [-] , O. Kopčan [-] (66. M. Židek [-] ) , L. Benna [-] , A. Fabisz [-] , P. Stoklasa [-] , J. Tietz [-] (71. F. Dombek [-] ) , T. Svrček [-] (46. M. Kaluža [-] )

TJ Spartak Budišov nad Budišovkou
M. Němeček [-] - A. Levák [-] , D. Chung [-] (71. D. Anděl [-] ) , J. Kuric [-] , E. Levák [-] , J. Dvořák [-] (62. P. Pizur [-] ) , T. Černoch [-] , J. Vondrouš [-] , M. Marek [-] , T. Skácel [-] , J. Němeček [-]

ŽK: 84. L. Benna .
Hráči zápasu: M. Maňák - T. Skácel , J. Dvořák .
Počet diváků: 74. Rozhodčí: THIEMEL Karel - KOLEČKÁŘ Antonín, GALVAS Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

Budišov bude hrát tradičně v horních patrech tabulky a na hřišti Hoštic to potvrdí.

Tip: výhra domácích