Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2023 16:30

4.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bedřichov bere body proti A.Dolu


Branky


10

Bedřichov přivítal A.Dul. Zpočátku se domácí tým nemohl na hřišti najít, ale po inkasované brance začali hrát svoji hru a skóre ještě v prvním poločase otočili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí otočili zápas ještě v prvním poločase

Zápas jsme začali opět v podobném duchu, jak minulý zápas doma s Telčí. Prvních 20 minut jsme se spíše hledali. Opticky jsme ale byli lepším týmem, ale chyběla nám kvalita v útočné fázi, kde jsme situace špatně řešili. Nakonec jsme byli "odměněni" brankou hostí, kteří udeřili z ojedinělé akce. Od té doby jsme ale začali být lepší, začali jsme hrát, co jsme chtěli. Zvýšenou aktivitou jsme začali soupeře přehrávat a výsledkem bylo otočení zápasu do konce první půle na 3:1.

Bedřichov si druhý poločas pohlídal

Ve druhé půli se obraz hry příliš nezměnil. Hru jsme měli zcela pod kontrolou a soupeři toho mnoho nepovolili. Sami jsme naopak 2x udeřili a bylo to rázem 5:. Sice jsme ještě mohli být produktivnější, ale s 5 vstřelenými brankami jsme spokojeni. V závěru už soupeř pouze korigoval na 5:2, kdy jsme už byli hlavou v kabině.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Bedřichov B
Ondřej Lapeš, trenér: "Velmi kvalitní výkon podal Štěpánek, který uprostřed hřiště tvořil hru a posílal spoluhráče do pěkných akcí. A chtěl bych vyzvednout i výkon Pavlíčka, který na levé straně zle větral soupeře. Ale musím pochválit celý tým za odvedený výkon."




Sestavy


TJ Sokol Bedřichov B
M. Ondruš [-] - J. Vorálek [-] , D. Šaroun [-] (46. D. Cabúk [-] ) , M. Albrecht [-] , O. Lapeš [-] - M. Neuwirth [-] (58. J. Göth [-] ) , V. Pavlíček [-] , P. Štěpánek [-] , T. Havlík [-] - M. Kolman [-] , D. Lengal [-] (82. M. Kálay [-] ) -

TJ Sklo Bohemia Antonínův Důl
Z. Šimek [-] - L. Bednárik [-] , L. Slavík [-] , L. Stehlík [-] , M. Žák [-] - P. Duba [-] , K. Živný [-] , M. Krejčí [-] (70. M. Benda [-] ) , A. Altrichter [-] - F. Picka [-] , L. Zdarsa [-] (82. D. Látera [-] ) -

Počet diváků: 60. Rozhodčí: SÝKORA Tomáš - TRIPAL Vojtěch, PAVLIŠ Matěj.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích