4:1
(1:1)
22. J. Dufek
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.11.2023 14:00

1.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bory berou tři body


Branky


17

Po vyrovnaném prvním poločase vstřelil vítěznou branku Špaček a po vyloučení Holubáře přidali domácí další dva góly.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po půli nerozhodně

Do zápasu vstoupil lépe Budišov, který se dostal k několika centrům Dufka a Muchy. Ve 21. minutě se po narážečce s útočníkem řítil do šance z levé strany Dufek a podařilo se mu přehodit domácího gólmana, 1:0. U gólu se však smolně zranil a musel vystřídat. Domácí poté hru vyrovnali, na další šance se však čekalo. Ve 43. minutě proskákala Ráčkova přihrávka až k Ochranovi, který nedal brankáři Bajerovi šanci, 1:1.

Domácí po přestávce rozhodli

Úvod druhého poločasu se podařil lépe Borům. V 55. minutě nastřelil Ochrana míč do chumlu před bránou, kde se nejlépe zorientoval čerstvě střídající Špaček a nadvakrát poslal míč do sítě, 2:1. I hosté dopravili míč do branky po jedné ze standardních situací, gól však nemohl platit kvůli faulu na brankáře Pokorného. V 71. minutě oslabil budišovské Holubář, který kolenem nakopl Novotného a uviděl červenou kartu. Hned z další akce navíc domácí zvýšili náskok. Molnárův přízemní centr zprava poslal do sítě Ochrana, 3:1. Definitivní pojistka přišla v 79. minutě. Požár našel ve vápně Ochranu a ten placírkou k tyči zkompletoval hattrick, 4:1. Bory díky vítězství mají jistotu přezimování na 3. místě. Budišov-Nárameč přečká přestávku ve středních patrech tabulky.



Ohlasy k zápasu


TJ Družstevník Bory
Realizační tým: Úvod zápasu se nám nepodařil a hosté šli zaslouženě do vedení. Důležitý byl vyrovnávací gól těsně před přestávkou. Ve druhém poločase jsme pak i díky širšímu kádru hráli s vyšší intenzitou než hosté a zápas jsme zlomili na svoji stranu. Jako nováčci v soutěži jsme nevěděli, do čeho jdeme. Před dvěma roky jsme hráli se skoro stejnou soupiskou okresní přebor a teď máme v 1.A třídě 28 bodů po podzimu a přezimujeme třetí. Asi to čekal málokdo. Fotbal si užíváme a na jaře se pokusíme skončit co nejvýše.




Sestavy


TJ Družstevník Bory
M. Pokorný [-] - H. Ráček [-] (53. T. Molnár [-] ) , P. Viliš [-] (53. M. Špaček [-] ) , V. Bodnar [-] , M. Ochrana [-] , J. Starý [-] , A. Novotný [-] (85. D. Frejlich [-] ) , F. Zikmund [-] (46. T. Požár [-] ) , V. Procházka [-] (80. J. Karásek [-] ) , J. Novotný [-] , P. Prokop [-]

FC Budišov - Nárameč
P. Bajer [-] - P. Mucha [-] , O. Mucha [-] , T. Svoboda [-] (88. J. Žitnik [-] ) , R. Pavlatovský [-] , M. Holubář [-] , Z. Mucha [-] (81. L. Votava [-] ) , S. Dušovský [-] , J. Večeřa [-] , J. Dufek [-] (23. V. Zahrádka [-] ) , R. Hrádek [-]

ČK: 71. M. Holubář .
Počet diváků: 220. Rozhodčí: ŠRÁMEK Zdeněk - ROSICKÝ Jakub, PŮLPÁN Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Štěpán Dvořák
Tip experta: výhra hostů

1:2 - Budišov je hodně nepříjemný soupeř .

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2023 15:14

Tip: výhra domácích