4:1
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.10.2023 15:00

11.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kouty mají první výhru


Branky


18

Koutům se povedlo zdolat Herálec a slaví premiérové tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Pořádný vzruch přinesla až 24. minuta. Na nákop za obranu vystartoval Chmelík a byl u balonu včas, po odehrání se střetl s dobíhajícím Popelářem a po tvrdém nárazu odpískal hlavní sudí k údivu hostů přímý volný kop. K němu se postavil Semrád, nachytal při špatném postavení Chmelíka a poslal domácí do vedení – 1:0. Velkou šanci k vyrovnání stavu měli hosté po průniku Bureše, který roztáhl hru na Holeše, jeho pobídka před branku mířila přesně na Štěrbu, který z malého vápna skákající míč poslal ve vyložené šanci nad. Poté Parma vyslal vpřed Semráda, Chmelík dobrým zákrokem vyrazil jeho pokus na roh. Po faulu u půlící čáry měli hosté možnost rozehrávky, ta však byla nepřesná a středopolař domácích byl na míči rychleji než Holeš, následoval nákop za rozhozenou obranu a rychlonohý Havelka byl rázem sám před Chmelíkem, před vyběhnuvším brankářem ještě pěkně posunul na Popeláře, který uklidil balon do prázdné branky - 2:0. Povedená rána Otavy šla těsně vedle Stýblovy svatyně. Těžká přihrávka Hamáka na Holeše vedle ke ztrátě a na přihrávku Parmy mezi beky si naběhl Havelka, skvělým zákrokem uchránil Herálec před další pohromou Chmelík.

Domácí si vedení pohlídali

Ve 48. minutě výtečný pas šajtlí poslal přes celou šíři hřiště Štěrba, sám na bránu rázem postupoval Bureš a střelou na vzdálenější tyč překonal Stýbla - 2:1. Zlepšený herní projev a kontaktní branka hostům vlily novou krev do žil, trpěli však při nepřesnostech v předfinální fázi a příliš nervózním dojmem při řešení situací na domácí půlce. Rozhodující moment přinesla 70.minuta. To se pěkně ve středu pole uvolnil Boháč a při snaze rozvinout útok byl přibrzděn za cenu faulu, ten ustál a byla mu poskytnuta výhoda. V zajímavém náběhu bylo několik hráčů v pruhovaném, Boháč však nedokázal najít ideální skulinku a balon zachytil jeden z obránců domácích, odkopl pouze ke Skálovi, který z první rozehrával nepřesně a našel pouze kopačky Vrzala. Ten měl dostatek místa i času vyslat po lajně Parmu, nejlepšího hráče utkání jsme nedokázali vystavit ofsajdu a na jeho zakončení byl Chmelík krátký - 3:1. Poté  sipokryl míč Boháč, střílel z otočky a trefil břevno. Následně se uvolnil po autovém vhazování Otava a na přihrávku mezi beky si naběhl Štěrba, pěkné kombinaci scházelo lepší zakončení, střela středopolaře z dobré pozice skončila vedle. Že v jednoduchosti je síla domácí předvedli v 82. minutě. Dlouhé autové vhazování prodloužené na první tyči se dostalo až k Parmovi, který hlavou poslal padáček za marně plachtícího Chmelíka - 4:1.

 



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Herálec
Lucie Peňázová (vedoucí): Marnost. Vůbec jsme nedokázali herně navázat na minulý týden a téměř celý zápas to bylo jedno velké trápení. To, že to nebude příliš o fotbale, jsme věděli, přesto jsme se s tím nedokázali vypořádat, jako už poněkolikáté na místním hřišti. Na každý gól se obrovsky nadřeme, naopak za dva zápasy inkasujeme 8 gólů, což je alarmující. Že nebylo po zápase hned v poločase, jsme mohli poděkovat Chmelíkovi, který se vykoupil z podílu na první brance.



Sestavy


TJ Sokol Kouty
L. Stýblo [-] - F. Bulant [-] , F. Salák [-] (62. M. Nestrojil [-] ) , M. Dočekal [-] , M. Semrád [-] , J. Popelář [-] (43. D. Salák [-] ) , L. Paiskr [-] , V. Navrátil [-] (62. F. Neuman [-] ) , M. Parma [-] , J. Havelka [-] (80. D. Stejskal [-] ) , M. Vrzal [-]

TJ Sokol Herálec
J. Chmelík [-] - M. Kučera [-] (46. J. Skála [-] ) , T. Otava [-] , R. Holeš [-] , J. Štěrba [-] , D. Holec [-] , M. Bureš [-] , P. Hamák [-] , J. Ptaszek [-] , V. Uchytil [-] , D. Okurka [-] (46. M. Boháč [-] )

ŽK: 74. M. Parma , 79. L. Paiskr - 23. J. Chmelík , 70. M. Boháč , 76. D. Holec , 84. M. Bureš .
Počet diváků: 164. Rozhodčí: POJEZNÝ Karel - NIEDERLE Zdeněk, ŽALOUDEK Patrik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     14. 10. 2023 14:47

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2023 21:43

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2023 20:11

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2023 15:20

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2023 14:22

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2023 13:05
Martin Mužátko

Expert: Roman Prchal
Tip experta: výhra hostů

Herálec si odveze všechny body.

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2023 12:58

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2023 19:23

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2023 14:41

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2023 11:27

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2023 01:50

Tip: výhra hostů