F. Kříž 67. (p.)
1:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.09.2023 15:00

9.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bory vezou bod


Branky


67. F. Kříž (p.) - 3. F. Zikmund
18

Domácím se zatím příliš nedaří a s celkem z Borů urvali alespoň bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po půli vedli

Domácím se opět nepovedl vstup do utkání. Hosté po rozehrávce a klidné kombinaci došli až k domácímu vápnu a po dvou centrech se zkoprnělá domácí obrana včetně brankáře přihlížela jak Zikmund pohodlně hlavou posílá Bory do vedení - 0:1. Jemnicku trvalo asi patnáct minut než se z inkasované branky dostalo. Poté si vytvořili územní převahu a snažilo se o vyrovnání, leč marně. Hosté spoléhali na dobrou defenzívu a občasný výpad dopředu. Z platonického tlaku domácích v první půle byla pouze střela ve 40. minutě Axmanem do náruče Pokorného.

Domácí po přestávce srovnali

To ve druhé půli se domácí dostávali již do vyložených šancí. Nejprve se zastřeloval z vápna Lang. Poté předvedli domácí dorostenci ukázkovou akci, na jejímž konci zcela volný Křivánek z malého vápna minul prázdnou bránu. O chvíli později po dobrém centru trefil Axman pozorného Pokorného. V 68. minutě zahrál hostující obránce ve vápně rukou a domácí Kříž z penalty vyrovnal - 1:1. To paradoxně probralo hosty z Borů a ti v rozmezí pěti minut měli tři gólové šance. Dobře se ale v bráně vyznamenal Tesař. V samém závěru mohl domácím vyhrát zápas Toman, ale hlavou mířil mimo tři tyče.



Ohlasy k zápasu


1. FC JEMNICKO
Zbyněk Kincl (trenér): Opět naše domácí nekoncentrovanost v úvodu, kdy si necháme dát lacinou branku. Poté jsme převzali iniciativu, kterou jsme až ve druhé půli dokázali přetavit ve vyrovnání. V závěru se oba týmy mohli radovat z výhry, ala brankáři byli proti. Jsem ovšem rád, že tým podal zlepšený výkon oproti minulému utkání v Lukách.

TJ Družstevník Bory
Realizační tým: Po úvodním gólu se nám moc nedařilo. I tak jsme dlouho vedli, ale nakonec přišlo vyrovnání z penalty. Bod z venku asi musíme brát.



Sestavy


1. FC JEMNICKO
T. Tesař [-] - T. Süssenbek [-] , V. Toman [-] - M. Jindra [-] (89. P. Pokovaj [-] ) , S. Křivánek [-] , P. Tesař [-] (11. D. Nekula [-] ) , D. Vacuška [-] , S. Lang [-] , O. Tesař [-] - M. Axman [-] , F. Kříž [-] -

TJ Družstevník Bory
M. Pokorný [-] - H. Ráček [-] , T. Požár [-] (30. T. Molnár [-] ) , P. Viliš [-] , V. Bodnar [-] , M. Ochrana [-] , J. Starý [-] (58. M. Špaček [-] ) , A. Novotný [-] , F. Zikmund [-] , V. Procházka [-] , P. Prokop [-]

ŽK: 44. S. Lang , 44. F. Kříž , 77. V. Toman , 88. M. Jindra - 46. J. Starý , 64. A. Novotný , 68. P. Viliš . ČK: 89. T. Molnár .
Počet diváků: 95. Rozhodčí: ŠÍMA Nikola - FRYČ Vlastimil, ZAMASTIL Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů