Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2023 15:30

8.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Herálec smetl Náměšť


Branky


18. T. Otava , 57. M. Bureš , 64. T. Otava , 76. R. Holeš , 77. R. Holeš , 80. J. Štěrba , 88. T. Otava - 46. M. Outulný
21

Gólová smršť ve druhém poločase vynesla Herálci tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

V prvním poločase toho příliš k vidění nebylo, ale nakonec jedna branka padla. V 18. minutě využil ponechané výhody Bureš k centru, kterým našel na zadní tyči Otavu a ten míč s přispěním hostujícího beka dostal do sítě - 1:0. Vyrovnat mohl Chadim, ale Žejdlík jeho šanci zlikvidoval.

Domácí si vedení pohlídali

Hned ve 46. minutě našel Chadim na zadní tyči Outulného a bylo srovnáno - 1:1. Hosty mohl poslat do vedení Kučera, ale domácí gólman jeho nájezd chytil. V 57. minutě vyslal Otava do brejku Bureše, hostující Veselý uklouzl a domácí záložník si se zakončením věděl rady - 2:1. V 64. minutě tvrdě pálil Otava, jehož střelu Štolfa vyrazil k Vaškovi, který se neunáhlil a přiťukl míč Otavovi, ten se napodruhé nemýlil - 3:1. Snížit mohl Outulný, ale při velké šanci selhal. V 76. minutě našel Slováčkův centr Holešovu hlavu a bylo to už o tři branky - 4:1. V 77. minutě poslal Uchytil do vápna ostrý centr, který na zadní tyči usměrnil do sítě Holeš - 5:1. V 80. minutě vedl míč Otava, na hranici velkého vápna jej přihrál Štěrbovi a ten zahrál Štolfovi na housle - 6:1. V 88. minutě těžil Otava z Vaškova vyhraného souboje a zkompletoval hattrick - 7:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Herálec
Lucie Peňázová (vedoucí): Důležité tři body, na výhru jsme čekali měsíc. První půli se hrál fotbal nevalné úrovně a oba týmy se v tom spíše plácaly, zajímavé akce se daly spočítat na prstech jedné ruky. V úvodu té druhé s námi otřásl brzký vyrovnávací gól a nemuselo zůstat jen u toho, na hřišti jsme doslova hořeli. Klíčové bylo, že jsme tlak přečkali a sami udeřili. Nakonec nám pomohla vynucená střídání, Štěrba i Vašek byli u gólových momentů a pomohli nám hru pozvednout na vyšší úroveň. Když za stavu 3:1 hosté neproměnili tutovku a my naopak za chvíli přidali další gól, bylo o osudu utkání rozhodnuto. Najednou se nám rozvázali nohy a závěr jsme dohrávali s fotbalovou lehkostí, která nám bohužel poslední týdny chybí. Opomenout nesmíme vynikajícího Žejdlíka, který chytil tři tutovky. Vítězství nám snad dá větší klid do dalších zápasů, tabulka je našlapaná a musíme se pokusit sbírat body pravidelně.

FC Náměšť nad Oslavou - Vícenice
Jan Jabůrek (vedoucí): I přesto, že Náměšť k utkání odjela bez pěti hráčů základní sestavy, tak měla v prvním poločase o jednu šanci více než domácí, ti ji ovšem proměnili ve vedoucí branku. Po přestávce hosté na domácí vlétli v první minutě vyrovnali a v prvních deseti minutách zahodila hostující trojice Chadim, Kučera, Outulný pět vyložených brankových příležitostí a domácí se nemohli dostat z vlastní poloviny a vypadalo to na ručník. Jenomže hned první brejk domácích v 57. minutě, kdy na záměrně podmáčeném středu hřiště podklouzl hostující stoper, domácí proměnili. Branka hosty přibrzdila, ale stále byli lepší, ale hned druhá návštěva na jejich polovině skončila brankou na 3:1. A když se k tomu přičtou další dvě vynucená střídání obránců, tak se ze závěrečné čtvrthodiny stala domácí exhibice proti odevzdaným, převážně stojícím hostům. Pokud by se hrálo ještě pár minut, tak by byla na spadnutí snad i desítka.



Sestavy


TJ Sokol Herálec
M. Žejdlík [-] - R. Holeš [-] , T. Otava [-] , D. Holec [-] , P. Veselský [-] , M. Bureš [-] (81. M. Kučera [-] ) , V. Uchytil [-] , P. Hamák [-] , O. Černý [-] (60. M. Vašek [-] ) , J. Slováček [-] , M. Zobač [-] (50. J. Štěrba [-] )

FC Náměšť nad Oslavou - Vícenice
A. Štolfa [-] - M. Preisner [-] (67. O. Horký [-] ) , J. Tomek [-] , M. Veselý [-] , M. Štolfa [-] (50. A. Křivánek [-] ) - M. Outulný [-] , M. Chadim [-] , R. Dufek [-] , M. Homola [-] (84. A. Drtílek [-] ) - R. Hadraba [-] , P. Kučera [-]

ŽK: 68. P. Kučera , 75. R. Hadraba .
Počet diváků: 117. Rozhodčí: POJEZNÝ Karel - LIŠKA Zbyněk, ZAMASTIL Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Lubomír Venhoda
Tip experta: výhra domácích

Heralec doma zabere za tři body.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích