2:1
(1:0)
77. M. Pánek (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2023 15:30

8.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Budišov udolal Šebkovice


Branky


18. M. Holubář , 84. P. Mucha - 77. M. Pánek (p.)
22

Vyrovnaný duel rozhodli v závěru domácí díky Muchovi.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Od začátku bylo jasné, že zápas bude o velké bojovnosti. Nikdo nikomu nic nedaroval zadarmo. Hosté se snažili hrát středem hřiště přes Uhlíře s Pánkem. Domácí zase po stranách přes Sedláčka a Zdeňka Muchu. V 18. minutě domácí rozjeli útok přes Sedláčka, ten otočil hru na Zdeňka Muchu a ten nabídl gólovou šanci Svobodovi, toho vychytal Klubal, ale z následné dorážky se prosadil Holubář - 1:0. Ve 28. minutě se nechal vyloučit domácí Svoboda a hosté měli tak dlouho přesilovku v podobě jednoho hráče v poli navíc. Do poločasu ale své šance neproměnili.

Domácí v závěru rozhodli

Druhý poločas už domácí hráli v hluboko zataženém bloku a odráželi nájezdy hostů. Těm se podařilo vyrovnat v 77. minutě, a to když proměnil penaltu Pánek - 1:1. Hosté stále drželi míč na kopačkách a chtěli strhnout vítězství na svoji stranu, ale v 84. minutě se po standardní situaci prosadil hlavou Patrik Mucha a domácí šli do vedení - 2:1! Konec zápasu se už dohrával u hostujícího praporku. Domácí vydřeli vítězství 2:1.



Ohlasy k zápasu


FC Budišov - Nárameč
Matěj Sedláček (hráč): Věděli jsme, že nás nečeká lehké utkání, komplikací pro nás byla červená karta ve 28. minutě. Zápas jsme ale poctivě odbojovali a zásluhou jsou nám tři body. Příští týden jedeme na derby do Koutů, kde budeme chtít na tak zodpovědný a bojovný výkon navázat.




Sestavy


FC Budišov - Nárameč
P. Bajer [-] - T. Svoboda [-] , J. Večeřa [-] , J. Dufek [-] (77. V. Zahrádka [-] ) , M. Sedláček [-] , P. Mucha [-] , V. Musil [-] , Z. Mucha [-] , T. Nováček [-] , M. Holubář [-] (87. J. Sedláček [-] ) , R. Hrádek [-]

TJ Sokol Šebkovice
K. Klubal [-] - Z. Melán [-] (55. M. Bartejs [-] ) , J. Uhlíř [-] , K. Rygl [-] (86. Z. Maule [-] ) , Š. Dvořák [-] , L. Venhoda [-] , M. Rybka [-] , M. Pánek [-] , T. Kotačka [-] , V. Němec [-] , D. Bílek [-] (62. V. Říha [-] )

ŽK: 23. T. Svoboda , 42. P. Mucha , 54. Z. Mucha , 57. M. Sedláček , 89. J. Sedláček , 90. V. Musil - 84. K. Rygl , 89. Š. Dvořák , 90. M. Rybka . ČK: 28. T. Svoboda .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: FRYČ Vlastimil - MAAR Michal, KYLAR Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Martin Mužátko

Expert: Lubomír Venhoda
Tip experta: výhra hostů

Jedeme na těžkou půdu. Chceme předvést dobrý výkon a odvézt si tři body.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů