0:2
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.09.2023 15:30

8.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Měřín se trápil i s Bedřichovem


Branky


22

Na hřišti bylo znát rozdílné rozpoložení obou týmů. Rozjetí hosté si s rozhozeným domácím celkem v pohodě poradili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po půli vedli

Už v páté minutě Hruška vysunul na zteč kapitána Romana Diviše, ten ale nechal vyniknout domácího brankáře. Za další tři minuty Jakub Göth centrem našel na hranici vápna Štěpánka, který z první zkoušel padajícím listem přehodit brankáře, ale jeho pokus skončil nad brankou. Nejzkušenější hráč v hostující sestavě Jakub Göth z 20 metrů přímý kop nasměroval těsně nad branku. Hosté dál měli herní a územní převahu. Domácí si první vážnější atak bedřichovské svatyně připsali až střelou na vzdálenější tyč, která ale mířila vedle. Po půlhodině hry Neuwirthovi skvěle otevřel prostor Homola. Hostující hračička si navedl míč do středu a poslal míč přesně k tyči, na který brankář neměl absolutně nárok - 0:1. Pár minut před přestávkou bylo pro hosty ještě veseleji, protože Mareš šel středem hřiště jako buldok, absolvoval čtyři osobní souboje a nakonec s tečí domácího obránce procedil míč do sítě - 0:2. 

Hosté si vedení pohlídali

Po hodině hry trefil břevno Štěpánek a záhy se radoval z desátého gólu v sezoně Diviš, ale jeho radost nakonec zastavilo postavení mimo hru. To už domácí hráli bez vyloučeného kapitána Milana Součka, který viděl červenou kartu za zmaření zjevné brankové příležitosti, kdy hasil nebezpečí těsně před hranicí velkého vápna. Čtvrt hodiny před koncem měl největší šanci domácího výběru Marcel Kožený, který ale hlavou po centru z pravé strany míč do prázdné svatyně neuklidil. Posledních deset minut hry a další čtyři minuty nastavení bylo už hodně rozkouskovaných. To ale nic nemění na to, že si Bedrníci připisují další tři body do tabulky a minimálně do neděle se bodově dotáhli na vedoucí Šebkovice. 

 

TJ Sokol Bedřichov / web



Sestavy


TJ Jiskra Měřín
J. Hladík [-] - D. Krčál [-] , J. Netolický [-] , R. Valsa [-] (70. V. Rohovský [-] ) , J. Polanský [-] (70. D. Rous [-] ) , M. Kožený [-] , T. Bublán [-] , M. Hladík [-] (86. T. Gondek [-] ) , M. Souček [-] , Z. Vaněk [-] , V. Crkal [-]

TJ Sokol Bedřichov
T. Bartoň [-] - R. Diviš [-] , V. Pavlíček [-] (87. D. Šaroun [-] ) , Š. Homola [-] , M. Neuwirth [-] , J. Hruška [-] (55. D. Tesař [-] ) , J. Vorálek [-] , P. Štěpánek [-] , T. Pokorný [-] , J. Mareš [-] , J. Göth [-]

ŽK: 32. M. Kožený , 39. M. Souček , 91. D. Krčál , 93. V. Crkal - 64. J. Mareš , 68. T. Pokorný . ČK: 56. M. Souček .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: ŠIMEK Milan - KŮRKA Jaroslav, ZADINA Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: remíza

Martin Mužátko

Expert: Lubomír Venhoda
Tip experta: výhra hostů

Bedřichov si odveze 3 body.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů