P. Tesař 28. (p.)
1:1
(1:0)
72. T. Otava
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.09.2023 15:30

7.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Jemnici se body dělily


Branky


28. P. Tesař (p.) - 72. T. Otava
16

Domácí hubené vedení neudrželi a po přestávce vyrovnal herálecký Otava.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

V sobotním končícím létu se střetly dva kilometrově nejvzdálenější týmy. Jemnicko toužilo na třetí pokus doma bodovat, nejlépe za tři body. Od úvodu se hrál kombinační fotbal s dobře organizovanými obranami. Takže se diváci moc brankových příležitostí nedočkali. Po úvodním oťukávání mířil po rohovém kopu nad bránu hlavou Kříž. Hosté odpověděli průnikem Kučery a střelou do náruče Nesiby. Poté opět Kučera stříleným centrem trefil pravou tyč. Po pěkné kombinaci Křivánka s Vacuškou pálil nad bránu Žejdlíka Axman. Poté se domácí dožadovali pokutového kopu na Jindru, který při obstřelu byl faulován brankářem, ale píšťalka zůstala němá. Až po půl hodině hry byl opět ve vápně faulován Jindra a tentokrát se penalta pískala. Tu proměnil v domácí vedení Tesař P. - 1:0.

Hosté po přestávce srovnali

Ve druhé půli se domácí ze začátku absolutně nechytli a hosté měli územní převahu a vyrovnání viselo ve vzduchu. Nicméně obrana v čele s brankářem Nesibou odolala. Jemnicko se přihlásilo opět po hodině hry, kdy nejprve Kříž a následně Axman nechali vyniknout Žejdlíka. Nedáš dostaneš se potvrdilo v zápětí. Holeš vysunul Votavu a ten po sporném ofsajdovém postavení svůj únik proměnil ve vyrovnání - 1:1. O chvíli později si oba spoluhráči akci zopakovali. Ovšem Votava tentokrát z viditelného ofsajdu svůj únik zakončil střelou mimo. Když se ke konci zápasu neujala ani Křivánkova střela mířící do brány a obětavém vytěsnění Uchytilem skončilo utkání plichtou.

 



Ohlasy k zápasu


1. FC JEMNICKO
Zbyněk Kincl (trenér): Do zápasu jsme šli s cílem odčinit předešlé dvě domácí porážky. V první půli jsme byli aktivnějším týmem a také jsme měli vytěžit z toho víc, jak jednu branku. Ve druhé půli jsme se zprvu hledali. Poté jsme měli opět dobrou pasáž, ovšem po sporné situaci nám hosté srovnali. Nutno dodat, že hosté mají v sestavě několik zkušených borců, a tak si výsledek na remízu dokázali již pohlídat.

TJ Sokol Herálec
Lucie Peňázová (vedoucí): Bod z Jemnice pro nás má cenu zlata. Jeli jsme tam v polorozpadlé sestavě, věděli jsme, že i díky současné formě nemůžeme hrát zcela otevřenou partii a tomu přizpůsobili rozestavení a taktiku. Domácí nám zejména ze začátku druhé půle mohli odskočit, své šance a tlak však v upevnění náskoku nevyužili a my jsme chytili po hodině hry druhý dech. Podařilo se nám vyrovnat a měli jsme ještě další dvě vyložené šance, strhnout vedení zpět na svojí stranu však mohlo i Jemnicko. Zápas jsme odbojovali, dřeli jsme jeden za druhého a vrátilo se nám to. Právě tato remíza nás snad musí nakopnout k daleko lepší druhé polovině podzimu, ale na hřišti musíme nechat úplně vše a rvát se o body pokaždé, ne jen když nám teče do bot a je nás 11.



Sestavy


1. FC JEMNICKO
M. Nesiba [-] - T. Süssenbek [-] , T. Bastl [-] , D. Svěrák [-] - S. Křivánek [-] , P. Tesař [-] (32. O. Tesař [-] ) , D. Vacuška [-] , M. Trnavský [-] (70. D. Nekula [-] ) , M. Jindra [-] - F. Kříž [-] , M. Axman [-] -

TJ Sokol Herálec
M. Žejdlík [-] - M. Vašek [-] , M. Kučera [-] , T. Otava [-] , R. Holeš [-] , M. Bureš [-] , J. Štěrba [-] , V. Uchytil [-] , P. Hamák [-] , O. Černý [-] , M. Zobač [-]

ŽK: 25. M. Trnavský , 47. T. Bastl - 87. T. Otava .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: BENEŠ Jiří - GREGAR Daniel, MYŠKA Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Administrátor klubu, Fotograf, Sponzor, Vedení klubu, Předseda klubu, Funkcionář - SK Slavice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích