0:4
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2023 16:00

6.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Herálec nestačil na béčko Velké Bíteše


Branky


7. P. Loup , 40. T. Srba , 59. M. Švanda , 78. J. Pokorný
17

Hosté nejeli do Herálce v roli favorita, ale během celého zápasu papírové předpoklady roztrhali na kousky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po půli vedli

Do utkání hosté vstoupili aktivně a od první minuty velice koncentrovaně, za což byli ihned v úvodu utkání odměněni vedoucí brankou. Akci rozjel ze středu hřiště Patrik Loup, který míč posunul do pravé strany na nabíhajícího Srbu. Ten ho poslal do předbrankového prostoru, kde si jej našel právě Loup a dostal hosty do vedení - 0:1. Domácí ve snaze utkání vyrovnat nic složitého v kombinaci nevymýšleli a po krátké narážečce směřovali nákopy míče do křídelních prostorů. Před koncem první půle se do samostatného uniku téměř z poloviny hřiště dostal Srba, který postupoval sám na brankáře a podél jeho levé nohy poslal míč do branky a zvýšil vedení Velké Bíteše - 0:2.

Hosté si vedení pohlídali

Do druhé půlky domácí vstoupili odhodlání s výsledkem ještě něco udělat, hru ještě více zjednodušili a nákopy se snažili dostat do předbrankového prostoru, odkud by mohli hrozit. Stejně jako v první půlce však hostující defenziva podpořená brankářem Pelánem pracovala na jedničku, a tak návrat domácích zpět do zápasu se nekonal. V 59. minutě po rohovém kopu, kde se nejprve míč dostal k Hvězdovi, který hlavou míč do branky neprotlačil, avšak ten odrazil přímo na kopačky Martina Švandy, který přízemní střelou prostřelil vše co mu stálo v cestě - 0:3. Domácí tlak opadl, hosté více drželi míč na kopačkách, kombinovali a odměnou pro ně byla branka kapitána Pokorného, který po brejku do odkryté obrany míč doklepával v malém vápně - 0:4. 

 

FC PBS Velká Bíteš / web



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Herálec
Lucie Peňázová (vedoucí): Těžko vzpomínat, kdy naposledy jsme na domácím hřišti utržili takový debakl. Na jedné straně jednoduchost a zajímavé kombinace na straně Bíteše, na druhé naše křečovitost a zmar, což vedlo k nesmyslně nakopávaným míčům. Když jsme se dostali do tlaku a měli dvě tutovky, přijde špatná rozehra, špatně zahraný ofsajd systém a v poločase jsme prohrávali o dvě branky. Ve druhé půli jsme měli opět příležitosti, byli jsme více na míči, ale do sítě to padalo jen soupeři. Hráčům chyběla větší chuť rvát se za výsledek, poprat se ještě o body i za nepříznivého stavu a přísnější měřítko by v neděli nesnesl nikdo. Z pěti kol jsme na úrovni odehráli pouze dva zápasy, takový start si nikdo nepředstavoval a pokud budeme takhle pokračovat, pak se můžeme směle přihlásit do hry o spodek tabulky. Nelepí nám to na hřišti, nedáváme góly a naopak lepíme sestavu, v čemž máme i trochu smůly, ale pokud to nejde fotbalově, musíme se odrazit od bojovnosti a jezdit po hřišti po zadku, to tam v neděli nebylo a diváci si místo vstupného na fotbal mohli koupit o pivo více, což by byla daleko lepší investice.

FC PBS Velká Bíteš B
Jiří Jelínek (trenér): Kluky musím pochválit a poděkovat jim za dobrý a hlavně zodpovědný výkon. Pomohla nám brzká branka, soupeř jen nakopával míče a nám se celkem dařilo ho eliminovat a navíc přidat po pěkné akci druhou branku. Nutno podotknout, že soupeř měl dvě stoprocentní šance, ale podržel nás dnes výborný Maty Pel. Začátek druhého poločasu jsme přečkali a třetí brankou jsme zápas zlomili, soupeř měl opět několik velkých šancí, ale ztroskotali buď na nepřesnosti nebo našem brankáři. My hrozili hlavně z brejků a nakonec i jeden z nich proměnili ve čtvrtou branku.



Sestavy


TJ Sokol Herálec
J. Chmelík [-] - R. Holeš [-] , V. Uchytil [-] , J. Štěrba [-] , M. Bureš [-] (61. M. Vašek [-] ) , D. Holec [-] (68. M. Kučera [-] ) , T. Otava [-] , P. Veselský [-] , J. Slováček [-] , O. Černý [-] , M. Zobač [-]

FC PBS Velká Bíteš B
M. Pelán [-] - T. Dvořák [-] , M. Švanda [-] , T. Jašek [-] (85. T. Mahel [-] ) , R. Zapletal [-] (33. J. Hvězda [-] ) , J. Pokorný [-] (87. A. Rozmahel [-] ) , T. Srba [-] , F. Svoboda [-] , P. Loup [-] , L. Pelikán [-] , O. Švanda [-]

ŽK: 31. J. Štěrba , 47. D. Holec , 58. J. Slováček , 63. P. Veselský , 88. R. Holeš .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: BULÍN Filip - GREGAR Daniel, CHROMÝ Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Zdeněk Mucha
Tip experta: výhra domácích

Výhra domácíh, kteří doma body moc neztrácí.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích