M. Kolda 20.
L. Tuma 28.
M. Kolda 73.
P. Čermák 94. (p.)
4:3
(2:1)
45. R. Diviš
49. R. Diviš
82. R. Diviš (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2023 16:00

6.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Luka rozhodla z penalty v nastavení


Branky


20. M. Kolda , 28. L. Tuma , 73. M. Kolda , 94. P. Čermák (p.) - 45. R. Diviš , 49. R. Diviš , 82. R. Diviš (p.)
18

Hosté celý zápas dotahovali a když už to vypadalo, že dosáhnou na bod, tak ve čtvrté minutě nastavení proměnil penaltu Čermák.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Už ve čtvrté minutě byl v šanci Diviš, ale kapitán hostujícího výběru si ještě po centru z pravé strany seřizoval mířidla a jeho hlavička jen těsně minula pravou tyč loucké svatyně. Na další šanci se čekalo až do 20. minuty, kdy domácí poprvé vystřelili na bránu a hned z toho byl vedoucí gól. Slabá střela Koldy zaplula přesně k tyči - 1:0. O osm minut později to bylo z pohledu domácích ještě veselejší. První střelu dokázal ještě Šána vyrazit, ale s dorážkou do prázdné brány už neměl nekrytý Tuma problém - 2:0. Hosté se dostali zpátky do zápasu těsně před odchodem na poločasovou přestávku, když se hlavou poprvé v zápase prosadil Diviš - 2:1. Pět minut před ním po průnikové přihrávce od Jakuba Götha nastřelil nohy domácího brankáře Kanswohla Pavlíček.

 

Domácí v závěru rozhodli

Čtyři minuty po pauze bylo srovnáno. Centr do vápna poslal do sítě opět Diviš - 2:2. Po hodině hry měli domácí dvě vyložené příležitosti za sebou, ale ani ani jedna po zmatcích v hostujícím vápně brankou neskončila. Pohroma pro hosty naopak přišla dvacet minut před koncem, když i domácí Kolda dokázal zužitkovat centr do vápna - 2:2. Vyrovnání obstaral z penalty osm minut před koncem ranou pod břevno kapitán Diviš, který zkompletoval hattrick. Penalta byla nařízena za sražení Homoly v pokutovém území - 3:3. Pokutový kop v poslední minutě nastaveného času zahrávali i domácí. Souboj střídajícího Hrušky s jedním z domácích hráčů posoudil rozhodčí jako faul a loucký Čermák rozhodl o konečném výsledku zápasu - 4:3.



Sestavy


SK BUWOL METAL Luka n.Jihl.
J. Kanswohl [-] - M. Jícha [-] , P. Čermák [-] , J. Uherek [-] (68. J. Večeřa [-] ) , P. Číhal [-] (24. Š. Kreigsmann [-] ) - F. Zid [-] , P. Navrátil [-] , J. Urbánek [-] , M. Kolda [-] (92. M. Zeman [-] ) - R. Prchal [-] (68. D. Horáček [-] ) , L. Tuma [-]

TJ Sokol Bedřichov
P. Šána [-] - Š. Homola [-] , V. Došek [-] , D. Tesař [-] (64. J. Hruška [-] ) , V. Pavlíček [-] , R. Diviš [-] , J. Vodička [-] (46. M. Neuwirth [-] ) , J. Mareš [-] , L. Dvořáček [-] (89. M. Kolman [-] ) , J. Vorálek [-] (46. P. Štěpánek [-] ) , J. Göth [-]

ŽK: 4. P. Čermák - 43. J. Vorálek , 93. J. Göth .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: SVOBODA Ondřej - BENEŠ Jiří, SÝKORA Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Martin Mužátko

Expert: Zdeněk Mucha
Tip experta: výhra hostů

Výhra hostů. Bedřichov má kvalitní tým

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza