0:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2023 16:00

5.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šebkovice vyhrály v Dukovanech


Branky


17

Dukovanům to příliš nejde a těsně padli i s rozjetými Šebkovicemi.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po půli vedli

Domácí začali proti rozjetým Šebkovicím aktivně a v úvodu si vytvořili několik nadějných příležitostí. K vedoucí brance je však nedovedla ani série rohových kopů. Ve 12. minutě naopak hosté podnikli rychlý protiútok a na jeho konci byl Bartejs - 0:1. O deset minut později navíc domácí přišli o tvůrce hry Chlupa a ze hry začali mít více hosté. Blízko pojistce byl Pánek, ale z přímého volného kopu trefil břevno domácí svatyně. Do kabin se tak šlo za těsného vedení hostů.

Hosté si vedení pohlídali

Po přestávce už domácí na Šebkovice nestačili. Hosté si vytvořili několik jasných gólových šancí, ale v domácí bráně se překonával Křišťál, který už za svá záda další míč nepustil a domácí zachránil od vyšší prohry. Tři body si tak nakonec odvezly zaslouženě Šebkovice a drží se v čele tabulky druhé nejvyšší krajské soutěže.



Ohlasy k zápasu


SFK Dukovany 2001
Leoš Barák (asistent trenéra): Zápas jsme začali nadějně sérií rohových kopů a úvodním tlakem. Poté nám hosté utekli a šli do vedení 1-0, do toho se zranil Jirka Chlup. Hostující Pánek ještě nastřelil břevno z přímého kopu. V druhém poločase si Šebkovice vytvořili několik tutových šancí, jen díky famóznímu výkonu gólmana Kříšťála utkání skončilo jednobrankovým rozdílem.




Sestavy


SFK Dukovany 2001
M. Křišťál [-] - J. Chlup [-] (23. P. Pislcajt [-] ) , P. Furiš [-] , T. Bořil [-] , A. Dúcký [-] , T. Matoušek [-] (84. O. Horák [-] ) , M. Slavík [-] , M. Fojtášek [-] , D. Viklický [-] , Z. Prokeš [-] , A. Dúcký [-]

TJ Sokol Šebkovice
K. Klubal [-] - J. Uhlíř [-] , Š. Dvořák [-] , L. Venhoda [-] , M. Rybka [-] , M. Pánek [-] , T. Kotačka [-] (91. D. Volf [-] ) , M. Bartejs [-] (64. Z. Maule [-] ) , V. Němec [-] (90. D. Bílek [-] ) , K. Busta [-] , T. Bílek [-]

ŽK: 34. T. Matoušek , 60. A. Dúcký , 82. M. Slavík - 94. D. Bílek .
Počet diváků: 177. Rozhodčí: ŠIMEK Milan - FRYČ Vlastimil, MAAR Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Jaroslav Dufek
Tip experta: remíza

1:1 - Šebkovice poprvé zaváhají.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů